Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

  Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε λόγω των συνεπειών της οικονομικής κρίσης στη δουλειά του, ήταν η αιτία που αποφάσισε να βάλει πρόωρα τέλος στη ζωή του ένας 58χρονος επιχειρηματίας που βρέθηκε νεκρός σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας.
Φίλοι και συγγενείς του άτυχου άνδρα βρήκαν τη σορό του να κρέμεται .....από ένα δοκάρι σε μια αποθήκη κοντά στο σπίτι του, στην περιοχή του Δοκιμίου Αγρινίου. Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία, που εξέτασε τον χώρο και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα που να είχε αφήσει ο αυτόχειρας προς τους οικείους του.

Ο 58χρονος διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων, το οποίο όμως είχε πέσει έξω οικονομικά και το τελευταίο διάστημα είχε νοικιάσει ένα περίπτερο, στο οποίο μάλιστα δούλευε λίγες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του. Όσοι τον γνώριζαν, κατέθεσαν ότι τα χρέη που είχαν συσσωρευτεί τον είχαν «γονατίσει», αλλά κανείς δεν περίμενε πως θα έφτανε στο σημείο να αυτοκτονήσει.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: