Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ-ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=8a5429f80e&view=att&th=13141e4afa446a0f&attid=0.5&disp=inline&zw3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΡΟΒΑΣ
ΖΗΝΟΒΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ
ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011, 21.30
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς....
και μουσικοσυνθέτες. Είναι ένας καλλιτέχνης απολύτως ειλικρινής. Ένα πνεύμα ελεύθερο. Τραγουδάει όπως μιλάει με εκρήξεις, αληθινά λόγια, ελαφρά ειρωνεία και τρυφερότητα. Παίζει με τα όρια της τέχνης, της λογικής και της φαντασίας και παραδίδεται μόνο στην ίδια τη ζωή. Εκεί ακριβώς συναντιέται με το νου και την ψυχή του κοινού και συνδιαλέγεται μαζί του. ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας για πολλούς θεωρείται ο μελωδικός και ερωτικός καλλιτέχνης της ροκ σκηνής.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, σπάνια περίπτωση συνθέτη και ερμηνευτή, φέρνει στη σκηνή μελωδίες που μπορεί να κρύβουν μία μικρή θλίψη ή να προετοιμάζουν μια μεγάλη επανάσταση!
Ο πολυπράγμων… «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας, που το χιουμοριστικό και καλλιτεχνικό του ταλέντο κάθε φορά ξεχειλίζει με έναν μοναδικό συνδυασμό καλής μουσικής, ανατρεπτικού στίχου, σάτιρας και αυτοσαρκασμού! Κάθε του εμφάνιση παίρνει διάσταση ουσιαστικής επικοινωνιακής έκρηξης με σχόλια, τραγούδια και γέλια από την μεριά όλων. Του ίδιου, των μουσικών και του κοινού!
Η εξαιρετική & εντυπωσιακή Ζηνοβία Αρβανιτίδη σε αγαπημένες διασκευές και μελωδίες δίνει με τον δικό της τρόπο ένα διαφορετικό χρώμα στην παράσταση.
Μαζί τους ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες κιθαρίστες, ο Παναγιώτης Μάργαρης, συνθέτης και ενορχηστρωτής που το ταλέντο και οι εκτελεστικές του ικανότητες στην κιθάρα διακρίνονται σε κάθε παράσταση.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Παναγιώτης Μάργαρης και η Ζηνοβία Αρβανιτίδη, συμπράττουν και δημιουργούν κάθε φορά που παίζουν μία μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη συναισθήματα, εκρήξεις, και τρυφερότητα... για να αντισταθούμε ακούγοντάς τα στους δύσκολους καιρούς, αλλά και να... ερωτευτούμε. Να βρει η ζυγαριά της ψυχής μας αντίβαρο για να ισορροπήσουμε…
Είσοδος 20 €
Προπώληση: Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου, κατάστημα Forthnet εμπορικό κέντρο Ν. Μουδανιών

Δεν υπάρχουν σχόλια: