Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

«Αγάπη μου, εκείνη την ημέρα πήρα άλλες δύο και την καμαριέρα»

Ο Ντομινίκ Στρος Καν είναι κατηγορηματικός: δεν επιχείρησε  να βιάσει την καμαριέρα. Ωστόσο παραδέχεται ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί της, αλλά όχι μόνο με αυτήν. Εκείνη τη μοιραία ημέρα είχε επαφές στη Νέα Υόρκη  με άλλες δύο γυναίκες. Κατά την δική του έκφραση, «πήρε» μέσα σε λίγες ώρες τρεις γυναίκες προκειμένου να... ξεθυμάνει λίγο, προτού αρχίσει η προεκλογική εκστρατεία για τη γαλλική προεδρία. Μάλιστα, αυτά λέγεται ότι τα έχει εξομολογηθεί στην ίδια του την πιστή σύζυγο Αν Σενκλέρ, όπως δήλωσε φίλος της στο γαλλικό περιοδικό «Le Point».
Πληροφορίες του αμερικανικού Τύπου θέλουν τον Στρος Καν να κάλεσε λίγο αφότου αφίχθη ...στο Sofitel, την Παρασκευή 13 Μαΐου, στο δωμάτιό «για ένα ποτήρι σαμπάνια» του δύο εργαζόμενες στο ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένης μιας ρεσεψιονίστ, οι οποίες όμως αρνήθηκαν. Γύρω στη μία το πρωί του Σαββάτου, κάμερα ασφαλείας τον έπιασε να συνοδεύει στο δωμάτιό του μια γυναίκα, η οποία αποχώρησε δύο ώρες αργότερα. Πάντως, η Αν Σενκλέρ δεν δείχνει να πτοείται και τον συνόδευσε δύο βράδια την περασμένη εβδομάδα σε κονσέρτα στη Μασαχουσέτη.

Άλλωστε, κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον γάλλο πολιτικό ότι δεν είχε προειδοποιήσει την γυναίκα του ότι... δεν θα της είναι πιστός. «Σου το είχα πει, μη με παντρευτείς, είμαι αδιόρθωτος μπερμπάντης», φέρεται να της είπε πριν το γάμο τους. Αλλά εκείνη τον παντρεύτηκε. Είτε επειδή θεώρησε πως μπορούσε να τον αλλάξει είτε επειδή αποδέχθηκε τα ελαττώματά του είτε και τα δύο μαζί. Η ιστορία έδειξε πάντως ότι το χούι αυτό δεν διορθώνεται...
σταρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: