Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ..

«Τα μπογαλάκια σου και δρόμο» είπε η σύζυγος στον αντιδήμαρχό της, και τον πέταξε έξω από το τσαρδάκι τους. 
Πέτρα του σκανδάλου μια 28χρονη μπαργούμαν, η οποία έκλεψε την καρδιά του 45χρονου αντιδημάρχου. Η σύζυγος του τοπικού άρχοντα δε μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι οι βραδινές έξοδοι του ατακτούλη συζύγου είχαν να κάνουν με μια όμορφη ξανθιά και όχι με τις επαγγελματικές και τις φιλικές του υποχρεώσεις.  
«Άντρας είναι, σου λέει, στα μπαρ θα πάει». Που να το ’ξερε, όμως….


Και επειδή το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται, έτσι πιάστηκε και ο αντιδήμαρχος στη φάκα!

Προχθές κιόλας έφυγε βιαστικά από το σπίτι ξεχνώντας αναμμένο τον υπολογιστή και ένα e-mail ήταν αρκετό για να ανάψει φωτιές στην οικογενειακή γαλήνη. Ήταν ένα καυτό e-mail της 28χρονης στον τζουτζούκο της!

Στην αντιδημαρχίνα δε μπήκαν μόνο ψύλλοι στ’ αυτιά, αλλά και υπόνοιες αρκετά σοβαρές ώστε να την κάνουν να συνεχίσει την «αναζήτηση».

Μια φωτογραφία της τσαχπινούλας μπαρ γούμαν πρόδωσε τελικά τον υπαίτιο και τύλιξε το σπίτι στις φλόγες…

Μόλις ο αντιδήμαρχος επέστρεψε σπίτι του, εκείνη τον πέταξε έξω. Στον πεζόδρομο της μεγάλη Θεσσαλικής πόλης, εκεί που όλα τα μπαρ είναι στη σειρά, από το σούσουρο έγινε της… ξανθιάς!

Όλοι μιλούν για τον αντιδήμαρχο και το πάθημά του, όμως επειδή μιλάμε για δήμο του Καλλικράτη, οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι, τις τελευταίες δύο μέρες, κυκλοφορούν με τις συζύγους τους αλα μπρατσέτα, για να δείξουν στον κόσμο ότι το συμβάν δεν αφορά αυτούς…

Όσο για τον αντιδήμαρχο; Είχε καιρό να «κερδίσει» τέτοιο πρωτοσέλιδο στην τοπική εφημερίδα!
ΑΠΟ ΖΟΥΓΚΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: