Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

"ΘΥΣΙΑΣΕ" 600.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΟ "ΒΩΜΟ" ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΡΩΤΑ

Η 43χρονη χήρα Perth από την Αυστραλία έχασε 600.000 δολάρια όταν ερωτεύτηκε έναν άνδρα μέσω διαδικτύου ο οποίος της είπε ότι ήταν επιχειρηματίας και θα επένδυε τα χρήματά της... Η γυναίκα που είναι μητέρα δύο παιδιών 16 και 17 είναι τώρα άστεγη, χρεοκοπημένη και χωρίς αυτοκίνητα αφού τα πούλησε για να δώσει όσα χρήματα είχε στον άνθρωπο που ερωτεύτηκε παράφορα.
«Για όλη μου τη ζωή αναρωτιόμουν αλλά πάντα είχα κάτι να δώσω, δεν εργαζόμουν και προσπαθούσα να αλλάξω τη ζωή μου, κάνοντας ότι καλύτερο μπορούσα, μια καλύτερη ζωή για τα παιδιά μου», δήλωσε η εξαπατημένη γυναίκα.
 
Η Perth που συνάντησε τον άνδρα διαδικτυακά άρχισε να βγαίνει μαζί του τον Νοέμβριο του 2009.
Η γυναίκα που εδώ και 11 χρόνια ήταν χήρα και είχε την ανάγκη να βρει κάποιον σύντροφο πίστεψε όπως αποδείχτηκε τα παραμύθια του άνδρα........

ο οποίος της συστήθηκε με το όνομα «Christopher» της είπε ότι είναι Ελληνας, ζει στις ΗΠΑ και ασχολείται με επενδύσεις στην Δυτική Αφρική.
Το e- ζευγάρι άρχισε να ανταλλάσσει μηνύματα σε καθημερινή βάση και η γυναίκα πίστευε ότι ένας μεγάλος έρωτας είχε ξεκινήσει. Ο «Christopher» που κατάλαβε ότι η γυναίκα είχε αρχίσει να τον ερωτεύεται της τηλεφωνούσε καθημερινά και μετά από ένα μήνα… σχέσης της πρότεινε να επενδύσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε μια εταιρεία εξαγωγών που είχε έδρα σε Νιγηρία και Καμερούν.
Η Perth άρχισε να μαζεύει τα χρήματα πουλώντας ότι είχε και δεν είχε ενώ το χειρότερο είναι πως υποθήκευσε ακόμη και το σπίτι που έμενε με τα δύο της ανήλικα παιδιά.
«Ηταν πολύ πειστικός, ήταν μάστερ στο είδος του, με είχε πείσει ότι ήταν μεγαλοεπενδυτής, τον είχα ερωτευτεί και τον είχα εμπιστευτεί απόλυτα», δήλωσε η άφραγκη γυναίκα και συνέχισε «έπρεπε να δανειστώ κεφάλαια από την περιουσία μου, πούλησα τα κοσμήματά μου και τα αυτοκίνητά μου για να του καταθέσω τα χρήματα εμπρόθεσμα».
Όταν η γυναίκα έστειλε τα χρήματα στον… αγαπημένο της εκείνος της έστειλε ψεύτικα συμβόλαια και πιστοποιητικά με υπογραφές από δικηγόρους των ΗΠΑ και της Νιγηρίας.
. Το θύμα προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ και μένει σε φίλους που την βοηθούν να ορθοποδήσει.
Στην προσπάθειά της να βρει το φάντασμα που ακούει στο όνομα Christopher προσέφυγε στην Επιτροπή για τους Καταναλωτές αφού όπως είπε εκτός από ένα ζευγάρι φίλων της κανένας από τους συγγενείς της δεν της μιλάει εκτός από τα παιδιά της που ευτυχώς είναι στο πλευρό της.
«Ενιωθα μοναξιά και τα παιδιά μου είχαν μεγαλώσει και ήθελα να βρω κάποιον για να έχω μια παρέα. Ηταν σαν να είχα υπνωτιστεί από τον Christopher, ένιωθα πως ζούσα σε ένα όνειρο και μετά από 11 χρόνια μοναξιάς νόμιζα πως είχα βρει κάποιον για περάσω μαζί του μέχρι τα βαθιά γεράματα», είπε η 43χρονη για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!

Όπως αποκαλύφθηκε από τις αρχές ο συγκεκριμένος άνδρας έχει εξαπατήσει και άλλη γυναίκα πουλώντας της έρωτα και αγάπες.

«Μην τυφλώνεστε από έρωτα»
Όταν η υπόθεση δημοσιοποιήθηκε και πήρε έκταση, Επιτροπή για τους Καταναλωτές συνέστησε στις κυρίες που ψάχνουν τον έρωτα μέσω του ίντερνετ να είναι πολύ προσεκτικές καθώς –όπως αποδείχτηκε- κυκλοφορούν και επιτήδειοι.
 «Μην τυφλώνεστε από έρωτα και πρέπει πάντα να προστατεύετε την ταυτότητα αλλά και τα προσωπικά σας δεδομένα γενικότερα», τόνισε η Επίτροπος An Driscoll.

Τέλος η αυστραλιανή Επιτροπή για τους Καταναλωτές ανακοίνωσε ότι περισσότερα από 6.500.000 δολάρια έχουν χαθεί μέσα στο 2009 από έρωτες στο ίντερνετ.
ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: