Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ

Το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών, επισκέφθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης», κ. Μάρκος Μπόλαρης. Τον υποψήφιο περιφερειάρχη καλωσόρισαν στα γραφεία του ΚΕΠΚΑ ο πρόεδρος του κέντρου, κ. Νίκος Τσεμπερλίδης και η γενική γραμματέας, κα Ευαγγελία Κεκελέκη, καθώς και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι.

Ο κ. Μπόλαρης είχε εκτενή ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καταναλωτικός κόσμος, αλλά και για τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες που έχουν οι εκπρόσωποι των καταναλωτών...
 από το νέο θεσμό της αιρετής περιφέρειας. Ο Μάρκος Μπόλαρης με τη σειρά του διαβεβαίωσε ότι λαμβάνει πολύ σοβαρά υπ’ όψη τα ζητήματα που αφορούν τους καταναλωτές και επισήμανε παράλληλα την αναγκαιότητα της συνεργασίας των καταναλωτικών οργανώσεων με το νέο θεσμό της αιρετής περιφέρειας.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος περιφερειάρχης επισκέφθηκε τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση του σώματος, το γενικό επιθεωρητή Βόρειας Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνο Κασαπάκη, το γενικό αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης, κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας της αστυνομίας, κ. Βασίλη Κανάλη, όπου ενημερώθηκε για θέματα ασφάλειας και αστυνόμευσης στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Ακόμα, ο κ. Μπόλαρης είχε και συνάντηση με εργασιακούς εκπροσώπους των αστυνομικών, όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην ΕΛ.ΑΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: