Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ..ΕΧΩ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ..

Η έρευνα για τις πισίνες στους δύο νομούς έχει ολοκληρωθεί και εντός της εβδομάδας θα αποσταλούν τα πληροφοριακά δελτία, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πηγαίνουν στις εφορίες για τα περαιτέρω.
Σε ό,τι αφορά τη μεθοδολογία που ακολουθήθηκε, μετά την καταγραφή των πισινών μέσω του googlearth οι ερευνητές πήγαν στην Κτηματολόγιο Α.Ε., για να ταυτοποιήσουν τις κατασκευές με βάση τις συντεταγμένες.
«Οι δηλώσεις που είχαν γίνει είναι ανακριβείς. Προβλέπεται πρόστιμο. Περαιτέρω θα αναζητηθούν άδειες από μηχανικούς, τα τιμολόγια για υλικά, όπως πλακάκια κτλ. Παίρνουμε ΑΦΜ, τα στέλνουμε στο ΚΕΠΥΟ», λέει ο κ. Αθανασιάδης. Τον Ιούλιο ξεκίνησε στις ίδιες περιοχές έρευνα και για τα σκάφη αναψυχής, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Μέχρι τώρα, λέει ο Γιώργος Κατσικάρης, μέλος της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Ειδικών Υποθέσεων, έχουν ελεγχθεί πέντε-έξι σκάφη, γιατί τα περισσότερα έλειπαν σε ταξίδια λόγω καλοκαιριού. «Τώρα μας προσκομίζουν τα δικαιολογητικά. Ελέγχουμε αν τα ναυλοσύμφωνα είναι πραγματικά, γιατί όλα από εκεί ξεκινάνε».
makthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: