Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΓΛΩΣΣΑ..ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

Ηταν το σαρδάμ της χρονιάς! ‘Η μήπως κάτι που απλώς είχε στο μυαλό της εκείνη την ώρα η κυρία που εκ παραδρομής είπε κάτι άλλο από αυτό που έπρεπε να πεί…
Ο λόγος για την Γαλλίδα ευρωβουλευτή και πρώην υπουργό της κυβέρνησης Σαρκοζί Ρασιντά Ντατί, η οποία την στιγμή που παραχωρούσε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Γαλλίας για την οικονομία, αντί να χρησιμοποιήσει τη λέξη inflation, δηλαδή πληθωρισμός, είπε fellation, το οποίο στα γαλλικά σημαίνει… στοματικός έρωτας! Το σαρδαμάκι προκάλεσε αμέσως σάλο στη Γαλλία και όχι μόνον, ενώ εκατομμύρια επισκέψεις έχει δεχθεί το βίντεο με την Ντατί να ξεστομίζει τη συγκεκριμένη λέξη στο you tube. Για την ακρίβεια το βίντεο έχει γίνει ανάρπαστο!
Η ίδια δικαιολογήθηκε αργότερα λέγοντας ότι μιλούσε ιδιαίτερα γρήγορα γι'αυτό και μπερδεύτηκε, και πρόσθεσε πως αισθάνεται ικανοποιημένη αν διασκέδασε τον κόσμο. Ζήτησε, δημόσια συγγνώμη.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εν λόγω κυρία προκαλεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Υπήρξε η ευνοούμενη του Νικολά Σαρκοζί. Για την ακρίβεια, υπήρξε τόσο ευνοούμενη, που πριν από λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει και φήμες για μεταξύ τους ερωτική σχέση, χάρη στην οποία έγινε εκείνη υπουργός Δικαιοσύνης. Οι φήμες «φούντωσαν» όταν γέννησε παιδί εκτός γάμου, χωρίς να αποκαλύψει ποιος είναι ο πατέρας. Το βέβαιο είναι ότι η Κάρλα Μπρούνι την αντιπαθούσε και δεν αποκλείεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση για την έξοδό της από την κυβέρνηση με πρόσχημα τη θέση στην ευρωβουλή. Ο αέρας μυστηρίου που αποπνέει το πρόσωπό της δεν αποτελεί κάτι καινούριο, αλλά σε αυτό το σημείο που έφθασε τώρα, ομολογουμένως δεν είχε φθάσει.
Το Δεκέμβριο του 2008, η μαροκινής καταγωγής Ντατί δεν είχε αντιληφθεί ότι έχει ανοιχτό το μικρόφωνό της στο ευρωκοινοβούλιο, μιλούσε στο κινητό και εξηγούσε στο συνομιλητή της ότι πλήττει αφόρητα στο Στρασβούργο και ότι δεν ξέρει αν θα αντέξει να βγάλει τη θητεία.
Τι να πει κανείς; Γλώσσα λανθάνουσα αγάπη μου… αλήθεια λέγει…
απο star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: