Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μια φορά κι έναν καιρό... είναι ένα χριστουγεννιάτικο, παραμυθένιο χωριό! Καλικάντζαροι, ξωτικά, ξυλοπόδαροι και μάγοι παρασύρουν μικρούς και μεγάλους σε ένα συνεχές παιχνίδι. Καρουζέλ, τρενάκια, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και χριστουγεννιάτικη αγορά συμπληρώνουν το παραμυθένιο σκηνικό.
Δεν πρόκειται για τη Νυρεμβέργη ούτε για τη Βιέννη, αλλά για τη Θεσσαλονίκη και το Christmas Magic City, που θα στηθεί στους χώρους της Helexpo από τις 27 Νοεμβρίου 2010 έως και τις 2 Ιανουαρίου 2011.
Πρόκειται για ένα πρότυπο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο ψυχαγωγίας, που πέρα από τον ψυχαγωγικό του σκοπό στοχεύει στην τουριστική ανάδειξη της Θεσσαλονίκης ως πόλης των Χριστουγέννων, λέει μιλώντας στη “Μ” ο Δημήτρης Κιούκας, πρόεδρος της Attract Productions, η οποία σε συνεργασία με τη Helexpo οργανώνει το εν λόγω event.
“Όπως η Πάτρα έχει καθιερωθεί ως η πόλη του καρναβαλιού, έτσι θέλουμε και η Θεσσαλονίκη να αναδειχθεί πόλη των Χριστουγέννων και να προσελκύσει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μάλιστα, φέτος η προβλεπόμενη επισκεψιμότητα κάνει λόγο για περισσότερους από 200.000 επισκέπτες τις 37 μέρες λειτουργίας του πάρκου”, υπογραμμίζει ο ίδιος.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: