Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ψάξτε, ψάξτε, αλλά δεν θα βρείτε τον Μάκη

Ακόμα αναζητούν τον Μάκη Ψωμιάδη οι αστυνομικές αρχές, μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου πλημμελειοδικών για την προφυλάκισή του. Όπως ανέφερε από το βράδυ της Τρίτης το star.gr, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του, εξετάζοντας και το ενδεχόμενο να έχει φύγει στο εξωτερικό.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προκύπτει μέχρι στιγμής, έπειτα και από το ρεπορτάζ που δημοσιεύει την Τετάρτη η εφημερίδα «Espresso», σύμφωνα με το οποίο ο «Big Mac» «συνελήφθη» να γευματίζει το μεσημέρι της Τρίτης σε ένα από τα πιο κοσμικά... εστιατόρια του Ψυχικού. Στο ίδιο τραπέζι με τον πρώην μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου βρίσκονταν ο γιος του Σταύρος και άλλα δύο άτομα.

Σε όλη την διάρκεια της παραμονής του στο εστιατόριο, ο Μάκης Ψωμιάδης ήταν σκεπτικός και την περισσότερη ώρα διάβαζε κάποια έγγραφα που είχε μπροστά του. Μόνο όταν ήρθε το πιάτο που είχε παραγγείλει, σήκωσε το βλέμμα. Λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι άρχισε να χτυπά μανιωδώς το κινητό του. Με βιαστικές κινήσεις ολοκλήρωσε το γεύμα του, επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιος του και εξαφανίστηκε.

Από εκείνη την στιγμή έχουν χαθεί τα ίχνη του. Λίγα λεπτά μετά γνωστοποιούνταν ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών ήρε την διαφωνία που είχε προκύψει μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα (εξαιτίας της οποίας είχε αφεθεί προσωρινά ελεύθερος την περασμένη εβδομάδα) και αποφάσιζε την προφυλάκιση του Μάκη Ψωμιάδη για την υπόθεση των στημένων αγώνων. Το απόγευμα κοινοποιούνταν το σχετικό έγγραφο στην ΓΑΔΑ και από τότε επισήμως η αστυνομία τον αναζητά σε σπίτια που χρησιμοποιεί, τον ψάχνει παντού αλλά δεν τον βρίσκει...
ΣΤΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: