Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

N.Δένδιας: "Θα χρησιμοποιήσουμε όποιο μέσο χρειαστεί για να προστατέψουμε την ασφάλεια των πολιτών"

Το Στίγμα: Η ελληνική οικογένεια ... απουσία κράτους.
Στις διαδηλώσεις αν υπάρξουν επεισόδια "θα χρησιμοποιηθεί οποιδήποτε μέσο είναι απαραίτητο για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών" επεσήμανε σε δηλώσεις του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας έξω από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διευθυνσής την οποία επισκέφτηκε.Οπως είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση "Οι πολίτες έχουν δικαίωματα να διαμαρτύρονται και να διαδηλώνουν ωστόσο αναφαίρετο και το δικαίωμα για εργασία και ομαλή συνέχεια της ζωής". Κάλεσε παράλληλα την κοινωνία σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την χώρα μας να επιδείξουν ψυχραιμία.

Νωρίτερα επισκέφτηκε τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Γιάννη Δικόπουλο ενώ είχε επαφές και με αξιωματικούς της Οικονομικής Αστυνομίας, της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, της Αμεσης Δράσης και στο Κέντρο Επιχειρήσεων.
Ο υπουργός συνεχάρη τους αστυνομικούς για την εξάρθρωση μιας από τις μεγάλες σπείρες ληστών με ΑΚ-47 Καλάσνικοφ αλλά και για τον εντοπισμό των κοντέϊνερ με τα εκατοντάδες χιλιάδες προϊόντα - απομιμήσεις από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: