Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

3,5 εκατ. ευρώ οι ζημιές στην κατάληψη ΔΕΛΤΑ - Το λογαριασμό στον... ΣΥΡΙΖΑ

Το Στίγμα: Οι κοινωνικά ευαίσθητοι ..."νοικοκυραίοι"!!!
Τελικά στην Ελλάδα όλα είναι δυνατό να συμβούν, διότι σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα μπορεί κάποια ομάδα ατόμων να κλέψει ένα ολόκληρο Δημόσιο κτίριο για 5 χρόνια να καταναλώνει ηλεκτρικό ρεύμα χωρίς να πληρώνει, να προκαλεί ζημιές ύψους 3,5 εκατ. ευρώ και στο τέλος να έχει και την υποστήριξη της αντιπολίτευσης, ενός κόμματος που κάποια στιγμή μπορεί να κυβερνήσει την χώρα.
Διότι αυτό πραγματικά συνέβη στην υπόθεση της κατάληψης ΔΕΛΤΑ στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε πολλές άλλες καταλήψεις που κάποιοι αναρχοφασίστες καταλαμβάνουν με
το «έτσι θέλω» Δημόσιους χώρους μετατρέποντας τους σε στρατηγεία καταδρομικών επιχειρήσεων, σε οπλοστάσια και χώρους προετοιμασίας των επιχειρήσεων τους φυσικά με τα έξοδα πληρωμένα από το Δημόσιο διότι, τι διάολο αναρχικοί θα ήμασταν εάν το Δημόσιο δεν πλήρωνε έμμεσα τα έξοδα μας.
Για την ιστορία οι Αστυνομικοί που εισήλθαν στην κατάληψη της ΔΕΛΤΑ βρήκαν γκρεμισμένους τοίχους, διαλυμένα υδραυλικά, σπασμένα τζάμια, τοίχους γεμάτους ζωγραφιές, κρεβάτια, κομοδίνα, ντουλάπες και ηλεκτρολογικός εξοπλισμός που δεν υπάρχουν πια.
Τώρα το ελληνικό κράτος θα κληθεί να δαπανήσει 3,5 εκατ. ευρώ για την ανακατασκευή του κτιρίου, το οποίο σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ «οι παράνομοι ένοικοι του φρόντιζαν». Φανταστείτε και να μην το φρόντιζαν τι θα είχαν βρει οι Αστυνομικοί.
Έτσι για μία ακόμη φορά οι ανάπηροι, οι συνταξιούχοι, οι μεροκαματιάριδες, οι μικροέμποροι, θα χρειαστεί να πληρώσουν την «συνεισφορά» τους στους «κοινωνικούς αγώνες» των αναρχικών όπως γινόταν όλα αυτά τα χρόνια σε κάθε πορεία τους σε κάθε διαδήλωση που κατέστρεφαν Δημόσια και ιδιωτική περιουσία χωρίς φυσικά να νοιάζονται. Γιατί άλλωστε να νοιάζονται, δικά τους είναι ; 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: