Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Ο Νομάρχης Χαλκιδικής κ. Αστέριος Ζωγράφος παρέδωσε επιταγή ποσού δύο χιλιάδων ευρώ σε εκπροσώπους της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, παράρτημα Ν. Χαλκιδικής, ανταποκρινόμενος σε αίτημα για οικονομική ενίσχυση.Το ποσό θα διατεθεί αποκλειστικά για τον εκτελωνισμό, που ζητούν οι Ισραηλινές αρχές, της ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκέντρωσε και έστειλε η Ε.Ο.Δ. παράρτημα Ν. Χαλκιδικής, στο δοκιμαζόμενο λαό της λωρίδας της Γάζας.
O Νομάρχης κ. Ζωγράφος έκανε την παρακάτω δήλωση:
ΓΡ.ΤΥΠΟΥ Ν.Α.Χ
«Η Νομαρχία δια του Τουριστικού Οργανισμού της, συμβάλλει αποφασιστικά ώστε να καλυφθούν οι οικονομικές απαιτήσεις εκτελωνισμού της ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκεντρώθηκε και ήδη στάλθηκε στη λωρίδα της Γάζας.Συγχαίρουμε τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, παραρτήματος Νομού Χαλκιδικής, για τις προσπάθειες που καταβάλλουν και για το γεγονός ότι ανέλαβαν μία ακόμα ανθρωπιστική και κοινωνική πρωτοβουλία. Θερμά συγχαρητήρια».

stigma: Αλήθεια, έχει δικαίωμα η Νομαρχία να κόβει τέτοιες επιταγές; Θα μου πείτε πρόκειται για κίνηση ανθρωπιάς..σύμφωνοι ..ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ..ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙΣ ΑΛΛΟΥ..

Να ρωτήσουμε και κάτι ...αφελώς; ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ;;;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρε μεγαλε Στεργιο,μεχρι την Γαζα θα φτασει η χαρη και η φημη σου.Αντε εκει θα σε μαθουν σιγουρα αφου τοσα δωρα θα στειλεις.Εμεις γιατι πρεπει να το μαθουμε;Μηπως τα στελνεις η κανεις οτι τα στελνεις,μονο και μονο για να το μαθουμε εμεις; Τι ωραιος αντρας που εισαι ρε μεγαλε Στεργιο,σε βλεπω εδω στην φωτογραφια με τους ενστολους και σε καμαρωνω...σαν παιλαιμαχος της Κορεας εισαι....

Ανώνυμος είπε...

Οπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη.
Από την μια επαινεί την ΕΟΔ, και από την άλλη της πετάει ψίχουλα ενώ δίνει μπόλικα σε άλλους.
Η κοροιδία σε όλο της το μεγαλείο.
Τα δύο χιλιάρικα είναι ακόμα ένα σκαλοπάτι για τον νομάρχη προς τα ΜΜΕ.
Πρώτος σε πανηγύρια και βραβεύσεις.
Αντε μη λερώσω το στόμα μου.
"ο οξαποδώ"

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΤΗΣΙΜΟ...ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ....

Ανώνυμος είπε...

Τόσος ντόρος για 2000 ευρώ. Έλεος βρε Νομάρχη, ξέρουμε τα επικοινωνιακά σου τερτίπια, αλλά κράτα και λίγο μέτρο. Το θέμα όμως είναι πώς θα στραβώσουμε τον κόσμο.
"Σηλεφά"