Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ κ.ΜΗΤΣΙΟΥ

300.000 ευρώ ζητάει ο κ. Μήτσιου από τον πρώην Νομάρχη.
Γιατί ; Μα γιατί τα χρειάζεται για να αγοράσει και άλλα ακίνητα εκτός από τα δύο (τουλάχιστον) που αγόρασε φέτος !!!
Και γιατί θίχτηκε η τιμή και η υπόληψή του (πανάκριβη υπόληψη και δεν του φαίνεται) με τις δηλώσεις του κ. Λαφαζάνη ότι φταίει και αυτός για την άδικη απώλεια της έδρας του κ. Φλωρίνη.
Βέβαια για να ετοιμάσει καλύτερες συνθήκες για τα δικαστήρια (που, μεταξύ μας, θα τον οδηγήσουν στον εξευτελισμό) απαίτησε από τον Δικηγορικό σύλλογο να μην δώσει στοιχεία στόν αιτούντα αντίδικό του αλλά και .....έχασε πρακτικά του Νομαρχιακού Συμβουλίου που αποδείκνυαν την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του.
Δεν πέρασε απαρατήρητη βέβαια στη σημερινή συνεδρίαση η ικανοποίηση του κ. Ζωγράφου που δεν μπορούσε να την κρύψει ! Γιατί ;;;
Μα γιατί κατάφερε να παγιδέψει τον Μήτσιου σε μια αντιπαράθεση που βολεύει τον ίδιο τον Ζωγράφο ενώ ο πρόεδρος θα βγει σίγουρα χαμένος. Δεν ήταν βέβαια δύσκολο να τα καταφέρει !
Αλλά και ο πρώην Νομάρχης ενώ κατάφερε να αναδείξει και σε κάποιο βαθμό να διευρύνει το ρήγμα στην παράταξη με επίκεντρο το ζήτημα Φλωρίνη, στη συνέχεια έμπλεξε και αυτός σε μια αντιπαράθεση που δεν τον ωφελεί αφού μπερδεύει τους στόχους του.
Να γιατί ήταν ικανοποιημένος ο Ζωγράφος. Γιατί κατάφερε να βάλει τους άλλους να μαλώνουν και αυτός να το παίζει αφ' υψηλού !!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο κ. πρόεδρος του Νομ. Συμβουλίου, αν δεν χαρτζιλικωθεί με τις 300.000 ευρώ (!), θα κερδίσει κάτι άλλο: Θα είναι ίσως ο πρώτος πρόεδρος που λύνει τις (υπηρεσιακές και πολιτικές) διαφορές του με μέλη του Συμβουλίου, στο οποίο προεδρεύει (και μάλιστα με τον επικεφαλής της Μειοψηφίας), στα δικαστήρια. Μπορεί να μπει και στο βιβλίο Γκίνες γι αυτό. Συγχαρητήρια, πρόεδρε. Όσον αφορά τον κ. Φλωρίνη, οι δικές σου (σκόπιμες;) βλακείες στέρησαν την έδρα που είχε δώσει ο λαός στον Φλωρίνη και την έδωσαν στον (σαν δεν ντρέπεται!) κ. Πάππα. Λίγη αυτοκριτική, λίγη τσίπα, έπρεπε να έχεις, αλλά σπανίζει το είδος. Τι άλλο να πούμε...
"Σηλεφά"