Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

ΛΟΓΙΑ Η ΕΡΓΑ;

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νικόλαο Λέγκα είχαν ο βουλευτής της Ν.Δ Βασίλης Πάππας, ο Νομάρχης Χαλκιδικής Αστέριος Ζωγράφος, παρουσία και του Αντινομάρχη Ιωάννη Τζίτζιου. Στη συνάντηση επισημάνθηκε η αναγκαιότητα να δοθεί άμεσα λύση στο θέμα του Πολυδύναμου Ιατρείου Ιερισσού, διότι μια ολόκληρη περιοχή ταλαιπωρείται για χρόνια. Ο κ.Λέγκας έδωσε τη διαβεβαίωση ότι το θέμα του Πολυδύναμου Ιατρείου Ιερισσού μπήκε στην τελική ευθεία, έτσι ώστε να δοθεί ένα οριστικό και αίσιο τέλος στο μείζον πρόβλημα υγείας στην περιοχή. «Εκτιμώ ότι η πολυπόθητη υπογραφή του κ. Λέγκα για το Πολυδύναμο Ιερισσού θα τεθεί πριν τελειώσει ο μήνας Μάρτιος του 2009. Είμαι βέβαιος, ότι εκείνοι που θα ανακουφισθούν περισσότερο απ’ όλους, είναι οι συνδημότες μου του Δήμου Σταγείρων- Ακάνθου, οι οποίοι με μεγάλη αγωνία περιμένουν, για δεκαετίες, αυτή τη στιγμή. Λίγα 24ωρα λοιπόν απέμειναν. Υπομονή» ανέφερε σε δήλωσή του ο κ.Πάππας.
Ο νομάρχης Αστέριος Ζωγράφος τόνισε: «Την αναγκαιότητα της άμεσης σύστασης του Πολυδύναμου Ιατρείου Ιερισσού με παράλληλη σύσταση των θέσεων προσωπικού του την κατανόησε ο υφυπουργός και περιμένουμε πολύ σύντομα την επίλυση του θέματος».
halkidikinews.gr
Ιερισσιώτες αρχίστε το μέτρημα..για τα 24 ωρα φυσικά..α !και φυσικά να πούμε ότι "μεγάλωσε" η αποστολή των Αθηνών..είμασταν δυό ..γίναμε τρείς!

Τον Τζηρίτη που τον ξέχασαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: