Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ...



Τη ριζική διαφωνία του με την απόφαση του Συνοδικού Δικαστηρίου να θέσει στο αρχείο την υπόθεση του μητροπολίτη πρώην Αττικής Παντελεήμονα, ο οποίος έχει καταδικαστεί για υπεξαίρεση 160.000 ευρώ από τη Μονή του Οσίου Εφραίμ και βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, εξέφρασε ανοικτά χθες ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
«Η υπόθεση έπρεπε να παραπεμφθεί σε δίκη» τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχιεπίσκοπος κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και πρόσθεσε: «Έτσι μόνο θα δινόταν η ευκαιρία η αλήθεια να αποκαλυφθεί μέσα από δικαστικές διαδικασίες με μαρτυρικές καταθέσεις».
Ο κ. Ιερώνυμος φέρεται να δήλωσε προς τους ιεράρχες πως η απόφαση αυτή αποτελεί «πρόκληση» και μπορεί να αποβεί σε βάρος της Εκκλησίας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε να συσταθεί επιτροπή έμπειρων επιστημόνων για την ταχεία αντιμετώπιση του όλου θέματος ενόψει και της αμετάκλητης απόφασης του Αρείου Πάγου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ...........ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.........ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΘΕΙΑ........ΑΥΤΟΝ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΩ......ΒΓΑΖΕΙ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ..........ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΕΑ ΜΑΣ....ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ..........

Nobilis είπε...

Με όλη μας την εκτίμηση
αναδημοσιεύσαμε την ανάρτησή σας

Το Χαμομηλάκι