Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Προσκλητήριο στους διαγραφέντες από τον Βενιζέλο

 
Σε «πανστρατιά» καλούν στενοί συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου τους διαγραφέντες, τους  τιμωρημένους και ανεξάρτητους βουλευτές του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με όλους τους παραπάνω βουλευτές, οι οποίοι δεν έχουν μετακινηθεί σε ....άλλο πολιτικό χώρο. Οι συζητήσεις γίνονται σε καλό κλίμα, ενώ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πλευράς των βουλευτών αυτών για επιστροφή.  Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα απευθύνει αύριο και δημόσια κάλεσμα επιστροφής τους, μετά και από τις εισηγήσεις κορυφαίων συνεργατών του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές που φαίνεται ότι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα είναι η κα ΜαριλίζαΞενογιαννακόπουλου, η κα Μιλένα Αποστολάκη, ο κ. Βασίλης Τόγιας κα.

Με την κα Ξενογιαννακοπούλου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε συνάντηση το μεσημέρι της Πέμπτης στις 12, με την οποία συζήτησε εκτενώς το θέμα της επιστροφής της.

Τέλος εκτός κάποιας έκπληξης οι βουλευτές που είχαν αποκλειστεί αρχικά από τα ψηφοδέλτια των εκλογών επειδή δεν ψήφισαν κάποιο άρθρο στο μνημόνιο, κατά πάσα πιθανότητα η συγκεκριμένη «ποινή» δεν θα ισχύσει.

Πάντως σε κάθε περίπτωση η περίπτωση του κάθε βουλευτή από τους παραπάνω θα εξεταστεί ξεχωριστά από τον κ. Βενιζέλο. 
protothema.gr 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα δυνατά και με πείσμα στον ΚΑΜΜΕΝΟ!
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ