Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Στον Κορυδαλλό οδηγείται ο Ακης Τσοχατζόπουλος

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται αυτήν την ώρα ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος κρίθηκε χθες προφυλακιστέος μετά την πολύωρη απολογία του ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο...

κ.Τσοχατζόπουλος θα μεταφερθεί στο κελί βρισκόταν στις φυλακές Κορυδαλλού ο ηγούμενος Εφραίμ.
Σήμερα επίσης απολογούνται οι τρεις συγκατηγορούμενοί του, Γιώργος Σαχπατζίδης (επιχειρηματίας), Νίκος Ζήγρας (ξάδελφος του πρώην υπουργού, δικαιούχος offshore εταιρείας) και Ευφροσύνη Λαμπροπούλου (λογίστρια, εκπρόσωπος στην Ελλάδα offshore εταιρειών που εμπλέκονται στην υπόθεση).

Λίγο πριν από τις 18.00 το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα ολοκληρώθηκε η απολογία του Ακη Τσοχατζόπουλου στον ανακριτή, μέσω 15σέλιδου γραπτού υπομνήματος, αλλά και οι απαντήσεις που έδωσε σε σειρά ερωτήσεων, όσον αφορά τις κατηγορίες για «ξέπλυμα χρήματος» αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο απέκτησε, ο ίδιος και μέλη της οικογένειας και του στενού του κύκλου, σειρά ακριβών ακινήτων.

Ο ανακριτής Γαβρ.Μαλλής και ο Εισαγγελέας Ν.Βούλγαρης θεώρησαν «μη ικανοποιητικές« τις απαντήσεις του και ομόφωνα έκριναν ότι και οι τρεις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος για την προφυλάκιση κατηγορουμένου, πληρούνται στην περίπτωση του κ. Τσοχατζόπουλου (βαρύτητα των πράξεων, ύποπτος φυγής, ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων)...
ΕΘΝΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: