Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ντιμπέιτ τεσσάρων πολιτικών αρχηγών επιθυμεί ο Ευ. Βενιζέλος

Προεκλογικό αγώνα «διαλόγου και αντιπαραβολής πολιτικών επιχειρημάτων», επιθυμεί και επιδιώκει το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πηγές από την Ιπποκράτους.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος θα απευθύνει πρόταση προς τη διακομματική επιτροπή για διεξαγωγή «2+2» τηλεμαχιών (ντιμπέιτ), από τις οποίες οι δύο θα είναι....
ανάμεσα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και οι άλλες δύο θα είναι μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών.
Παράλληλα, οι ίδιες πηγές εξέφραζαν ικανοποίηση για τη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων που θα συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος για την επικείμενη εκλογική μάχη.
«Η διαδικασία προχωρά κανονικά, όπως προβλέπεται», έλεγαν οι ίδιες πηγές, εκτιμώντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι σε θέση να ανακοινώσει επίσημα τα ψηφοδέλτια, σε σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου, τη Μ. Τετάρτη.
Στο δρόμο προς την προετοιμασία του κόμματος για τις εκλογές, σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον κ. Βενιζέλο με τη συμμετοχή στελεχών από την Αυτοδιοίκηση, στην Ιπποκράτους.
Για την Τετάρτη έχει ήδη ανακοινωθεί εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Μπενάκη, με προσωπικότητες της επιστημονικής κοινότητας, «τους οποίους θα ακούσουμε και θα υπάρξει διάλογος», ενώ την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου με διευρυμένη σύνθεση.
www.kathimerini.grμε πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: