Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Συγκλονίζει το μήνυμα που άφησε στους οικείους του ο 77χρονος ...

Η αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού Δημήτρη Χρίστουλα στην πλατεία Συντάγματος το πρωί της Τετάρτης προκάλεσε τη θλίψη του πολιτικού κόσμου.
«Θάνατος δεν είναι μόνο να πεθαίνει κανείς, αλλά και να ζει σε απόγνωση, χωρίς... ελπίδα» και «αυτό....
ακριβώς κάνει το χρέος μας πιο βαρύ και πιο επείγον, να βγάλουμε τη χώρα από το τέλμα, να βγάλουμε τους Έλληνες από την απελπισία» τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

«Δυστυχώς, δεν είναι ο πρώτος. Έχουμε ρεκόρ αυτοκτονιών. Αυτό εννοούσα όταν μιλούσα για την εθνική κατάθλιψη και την ανάγκη να βγούμε, μια ώρα αρχύτερα, από την κρίση» σημειώνει ο πρόεδρος της ΝΔ.
Για σφαίρα που χτύπησε κατευθείαν στη συνείδηση του πολιτικού κόσμου έκανε λόγο μιλώντας στη Βουλή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης προσθέτοντας πως ένας αυτόχειρας δεν είναι απλά ένας νεκρός.

«Όλο το τελευταίο διάστημα έχουμε ραγδαία αύξηση αυτοκτονιών στη χώρα μας κι αυτό προκύπτει από την άθλια οικονομική καταστροφική πολιτική ΝΔ – ΠΑΣΟΚ» είπε από το ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής Λίτσα Αμμανατίδου - Πασχαλίδου.

«Σε αυτές τις περιπτώσεις ο σχολιασμός πρέπει να είναι προσεκτικός. Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας» είπε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Μπεγλίτης.

«Θα έπρεπε να έχει αυτοκτονήσει, να κάνει χαρακίρι εκείνος ο πολιτικός και οι πολιτικοί που εν γνώσει τους έβαλαν την χώρα σε αυτή την μέγγενη» είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Ένοχοι για το αίμα του Έλληνα συνταξιούχου είναι όλοι όσοι έχουν ψηφίσει την εκχώρηση της χώρας και της αξιοπρέπειάς μας» σχολίασε ο Γιάννης Δημαράς από το Άρμα Πολιτών.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" Δημήτρης Ζαφειριάδης δήλωσε πως πρόκειται για ένδειξη της απελπισίας και της απόγνωσης στην οποία έχει βρεθεί ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας, που βλέπει να αλλάζει η ζωή του με βίαιο τρόπο.
Το μήνυμα που άφησε στους οικείους του ο 77χρονος συγκλονίζει:(klik φωτό)

Δεν υπάρχουν σχόλια: