Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Επιτέλους ο Καραμανλής μίλησε!

O Κώστας Καραμανλής μίλησε. Και με δήλωσή του στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία.
«Το κυρίαρχο ζητούμενο στις επικείμενες εκλογές είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Κρίσιμες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν, διαρθρωτικές αλλαγές να προχωρήσουν γρήγορα και, πάνω απ’ όλα, επείγει μια ολοκληρωμένη...
αναπτυξιακή πολιτική που θα βγάλει τη χώρα από την αδιέξοδη δίνη της ύφεσης», αναφέρει με σημερινή του δήλωση ο πρώην πρωθυπουργός

«Η χώρα πρέπει να μπορεί να κυβερνηθεί με ξεκάθαρη πολιτική στόχευση και χρονικό ορίζοντα τετραετίας», υποστηρίζει ο κ. Καραμανλής, προσθέτοντας:
«Διαφορετικά η πρωτοφανής περιπέτεια που βιώνει ο τόπος μπορεί να επιδεινωθεί σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, κοινωνικά, ακόμα και εθνικά».

Ο κ. Καραμανλής επισημαίνει πως «αναγκαία προϋπόθεση για την πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα είναι η ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας. Όσο μεγαλύτερη στήριξη έχουν η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, τόσο πιο βάσιμη γίνεται η ελπίδα ότι μπορούμε να βγούμε από την κρίση χωρίς ακόμα μεγαλύτερο κόστος».
Σημειώνεται ότι αύριο Τετάρτη ο Κώστας Καραμανλής θα επισκεφθεί στις 11 το πρωί τα γραφεία της διοικούσας επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., όπου θα τον υποδεχτεί ο πρόεδρος Δημήτρης Τσάμης.
Σύμφωνα, με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Καραμανλής θα έχει συνάντηση και με όλους τους υποψηφίους του κόμματος στο νομό. Με στόχο να σηματοδοτήσει την ενότητα της παράταξης, ο πρώην πρωθυπουργός θα τονίσει την αναγκαιότητα της εξασφάλισης της αυτοδυναμίας της Ν.Δ. στις επικείμενες εκλογές. Ο κ. Καραμανλής ενδέχεται να προεδρεύσει σε συνεδρίαση του κομματικού οργάνου που θα πραγματοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: