Σάββατο 11 Απριλίου 2009

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ !!!

.
Τα είπε χύμα απόψε ο Φλωρίνης στην TV Χ.

Έπρεπε να πάψει να είναι βουλευτής για να ανοίξουν τα ...μάτια του ;

"Λόγια, λόγια, λόγια, μελέτες, μελέτες.....

Έργα δεν βλέπουμε.

Είδατε να γίνεται κανένας δρόμος ;;;

Είδατε να γίνεται κανένα φράγμα ;;;

Λιμάνια είδατε ;;;

Βαρεθήκαμε να ακούμε λόγια !!! "

.....Εμείς να δεις.....

Πάντως οι άλλοι και κυρίως ο Πάππας και ο Ζωγράφος είναι ακόμη ....ενθουσιασμένοι !!!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ 80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΜΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

εγω απορω με τον αδελφο του που δεν τον ειχα να του αρεσουν τα παραμυθια..θα αντιδρασει επιτελους;

Ανώνυμος είπε...

Ποιανού αδερφό εννοείς; Του Φλωρίνη; Άλλο μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο της Χαλκιδικής.

Ανώνυμος είπε...

ναι, τον ειχα για ντομπρο..

Ανώνυμος είπε...

Και λίγος είναι και ντόμπρος δεν είναι. Ίσως και ο ίδιος να μην είχε φιλοδοξίες για όλα αυτά που κάνει. Μάλλον ο αδελφός τον έσμπρωξε για να τον χρησιμοποιήσει στον δρόμο για το βουλευτιλίκι. Ας μιλάμε καλύτερα για πιπεριές φλωρίνης παρά για τους αδελφούς Φλωρίνη.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνουσα με το σχολιο των 10:00.Τα καμωματα τελευταια και των δυο,φανερωνουν οτι προκειται για αστειες περιπτωσεις πολιτικων.Λιγο χειρωτερη απ το μεσο ορο αυτων που ασχολουνται με την πολιτικη στη Χαλκιδικη...Οσο για τις πιπιργιες φλωρινης,σαφως και ειναι πιο οφελιμες και χρησιμες για τον ανθρωπο γενικα,οπως ολα τα ζαρζαβατικα αλλωστε.....

Ανώνυμος είπε...

Όσοι έχουν μνήμη και παρακολουθούν τα δρώμενα της Χαλκιδικής μπορούν να κρίνουν... Για τους υπόλοιπους καλύτερα να ρωτούν και να μαθαίνουν πρώτα!

Δυστυχώς στην Χαλκιδική αν λες αλήθειες είσαι κακός... όταν κάνεις την πάπια είσαι άψογος.. Αυτός είναι ο μέσος όρος μας!

Ευτυχώς υπάρχουν και εξαιρέσεις και οι αδερφοί Φλωρίνη μάλλον είναι από αυτές!

Ανώνυμος είπε...

Και ναί στην Χαλκιδική έχουν γίνει έργα... ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ???
ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΓΥΑΛΛΙΑ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε 4:49,Με επεισες απολυτα.Μονο που την ρημαδα την αληθεια την εχουμε κανει λαστιχο..και την ερμηνευουμε κατα το πως μας συμφερει.Ο καθενας δυστυχως φανταζεται τον εαυτον του σωτηρα,του χωριου του,του νομου του, εθνους.....χαλαρωστε...Εσεις ολοι καλοι ειστε εκτος απ τους αλλους.....

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως δεν βλέπω κανέναν να έσωσε την Χαλκιδική τα τελευταία 30 χρόνια και ούτε κανέναν άλλον να βλέπει την μία και μοναδική αλήθεια... Η Χαλκιδική είναι πίσω 50 χρόνια από άλλες ανταγωνιστικές τουριστικές περιοχές της Ευρώπης και τουλάχιστον 10 χρόνια από άλλες περιοχές της Ελλάδας (πχ νησιά). Αυτή είναι η αλήθεια!