Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Η ΠΑΣΚ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΥΣΙΝΑΚΗ

Η ΠΑΣΚ Χαλκιδικής καταγγέλει την προκαταρκτική εξέταση που διενεργεί ο Δ/ντής Β/θμιας Εκπ/σης κ. Περσινάκης Εμμανουήλ για την εξακρίβωση της διαρροής του "εμπιστευτικού" εγγράφου από το 2ο Γυμνάσιο Μουδανιών.
Σε μια περίοδο που ο χώρος της παιδείας βρισκόταν σε αναβρασμό από τη δολοφονία του Αλέξη , οι οδηγίες του ΥΠΕΠΘ, μιλούσαν για κατευνασμό των πνευμάτων, σύσσωμη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου καταδίκαζαν το γεγονός και έκαναν έκκληση για ψυχραιμία, εκπαιδευτικοί της Χαλκιδικής ελέγχονταν γιατί συμπαραστάθηκαν στην αυθόρμητη έκφραση αγανάκτησης των μαθητών οι οποίοι διαδήλωσαν στην πόλη των Μουδανιών προστατεύοντας τους.
Καταγγέλει και καταδικάζει κάθε ενέργεια τέτοιου είδους που στοχεύει στον εκφοβισμό των εκπαιδευτικών, προσβάλλει το αίσθημα δημοκρατίας και καταλύει την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.
Δηλώνουμε αλληλέγγυοι στους εκπαιδευτικούς- συναδέλφους που έχουν στοχευθεί από τη διοίκηση. Θα παρακολουθούμε το θέμα στην εξέλιξη του και καλούμε όλους τους συναδέλφους σε εγρήγορση

Δεν υπάρχουν σχόλια: