Δευτέρα 13 Απριλίου 2009


ΜΗΝΥΜΑ ΝΟΜΑΡΧΗ Α. ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
Το ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου προσδιορίζει και σηματοδοτεί την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και αναπτερώνει το ηθικό όλων.Τις δύσκολες αυτές μέρες που διανύει η σύγχρονη κοινωνία η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης στέλνει το μήνυμα ότι μετά το ‘Γολγοθά’ για όλους έρχεται η Ανάσταση και ότι με τη δύναμη της πίστης και της αγάπης μπορούμε να βαδίσουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο.
Το φετινό Πάσχα βρίσκει τη Χαλκιδική σε τροχιά ανάπτυξης, σε μια ξεχωριστή πορεία, μια πορεία προς το μέλλον που της αξίζει. Χρονίζοντα προβλήματα αντιμετωπίζονται και δημιουργούνται νέες προοπτικές για τους κατοίκους και τον τόπο στο σύνολό του.
Με συναίνεση, διάθεση διαλόγου και όραμα προχωράμε με σταθερά βήματα.Εύχομαι ολόψυχα στους απανταχού Χαλκιδικιώτες και τις Χαλκιδικιώτισσες το Ανέσπερο Φως της Αναστάσεως να πλημμυρίσει τις καρδιές όλων με αγάπη, ομόνοια και αισιοδοξία για το μέλλον.
Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ
Εμείς ευχόμαστε καλές γιορτές και χρόνια πολλά
.....με "προσδιορισμένη" "αναπτέρωση του ηθικού όλων", σε "χρονίζουσα" "τροχιά ανάπτυξης" και με "ανέσπερη" "συναίνεση, διάθεση διαλόγου και όραμα" "για τον τόπο στο σύνολό του". (ότι νάναι)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παπαριές ....

Ανώνυμος είπε...

δεν ηξερα οτι το πασχα αναπτερωνει και το ηθικό..είναι αυτό που λένε δίνει φτερά;;

Ανώνυμος είπε...

τι αλλες βλακειες θα γραψουν; δεν τα κοβουν τα μηνυματα καλυτερα;