Τρίτη 21 Απριλίου 2009

ΚΛΕΙΣΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΕΣΩ ΑΓΓΛΙΑΣ!!

Τα πακέτα των τουριστικών προσφορών για τους Βρετανούς τουρίστες, ξεκινούν σε δυό βδομάδες. Για παράδειγμα, γράφει, ο Independent, ένα πακέτο του μεγάλου tour operator "Thomas Cook", για διακοπές μια εβδομάδας στην Καλαμάτα, στοιχίζει 200 λίρες (225 ευρώ), ενώ το "πακέτο" της Thomson, που περιλαμβάνει : αεροπορικό εισιτήριο από το Gatwick για το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης, με αναχώρηση στις 4 Μαϊου, μεταφορά από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στη Χαλκιδική και διαμονή μιας εβδομάδας στο ξενοδοχείο Royal Kostas Apartments στο Πολύχρονο Χαλκιδικής, στοιχίζει 175 λίρες ή 196 ευρώ ! ενώ στο πολυτελές Halkidiki Palace, μια εβδομάδα διακοπών στοιχίζει 215 λίρες ή 240 ευρώ !
Προσέξτε: Μια βδομάδα διακοπές στη Χαλκιδική, με αεροπορικά εισιτήρια πληρωμένα, στοιχίζει για τους Βρετανούς τουρίστες, συνολικά 196 ευρώ!
Μια βδομάδα στη Χαλκιδική 196 ευρώ, με τα αεροπορικά εισιτήρια !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ . ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ!