Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΣΥΛΛΗΨΗ..ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Στη... σύλληψη 13,5 εκατ. καρτοκινητών τηλεφώνων προχωρεί τώρα η κυβέρνηση, μέσα στον πανικό που της προκάλεσε η δεύτερη κινηματογραφική απόδραση με ελικόπτερο των Παλαιοκώστα- Ριτζάι από τις φυλακές του Κορυδαλλού! Η κυβέρνηση, στην αγωνιώδη προσπάθειά της να εμφανίσει μέτρα κατά της τρομοκρατίας και για την αντιμετώπιση περιστατικών του κοινού ποινικού δικαίου, ανακοίνωσε χθες εσπευσμένα ότι προχωρεί- μεταξύ άλλων- και σε ειδική νομοθετική ρύθμιση για την κατάργηση της ανωνυμίας των κατόχων καρτοκινητών τηλεφώνων. «Πρόκειται για μέτρο ανέφικτο και χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα» ήταν οι πρώτες αντιδράσεις των εκπροσώπων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Πάντως, η κυβέρνηση σχεδιάζει να προχωρήσει επειγόντως στη συγκεκριμένη ρύθμιση. Οι κάτοχοι καρτοκινητών θα υποχρεώνονται πλέον να καταχωρίζουν τα προσωπικά στοιχεία τους στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας (και όχι στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα από τα οποία αγοράζουν τώρα τους αριθμούς των καρτοκινητών), όπως συμβαίνει με τους κατόχους τηλεφωνικών συνδέσεων
ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΜ
Οι κάτοχοι καρτοκινητών θα ταλαιπωρηθούν δίνοντας τα προσωπικά τους στοιχεία στις εταιρείες τηλεφωνίας: αριθμό ταυτότητας, ΑΦΜ και διεύθυνση με συμβόλαιο, οι οποίοι δηλώνουν αριθμό ταυτότητας, ΑΦΜ και τη διεύθυνσή τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στην Κυβερνηση! Μιλαμε για τρομερο μετρο που χρειαζοταν να παρθει! Θα εξαλειψει ΚΑΘΕ μορφης εγκληματικοτητα! Εγκληματιες ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΤΕ ΤΩΡΑ!

(δηλαδη απορω καμια φορα πως δεν εγινα υπουργος μην πω και πρωθυπουργος μια και αυτοι ειναι ΤΟΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ!)

ΑΠΕΙΡΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΕΕΜΟΥ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και μετά ξύπνησαν.
Ας μου πει κάποιος ποιός θα εμποδίσει τον κάθε εγκληματία να δώσει πλαστά στοιχεία.
Η κυβέρνηση κοιμάται όρθια και πληρώνει ξενοδοχείο.