Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ:ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ

Σε ακόμη μία υπόθεση απόπειρας εκβίασης, που φέρεται να έλαβε χώρα το 2005 και είναι σχετική με την εταιρεία «Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε.», γίνεται από εμπλεκόμενο αναφορά στον Γιάννη Αγγέλου, διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού.Μετά τον Γιάννη Ανδριανό στην «υπόθεση Ζαχόπουλου» και τον εφοπλιστή Φώτη Μανούση για την υπόθεση εκβιασμού του, σειρά έχει ο «γαλάζιος» επιχειρηματίας Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ο οποίος επίσης έκανε χθες, και μάλιστα επ’ ακροατηρίω, επίκληση στο όνομα του Γιάννη Αγγέλου, εμφανίζοντάς τον γνώστη, για άλλη μια φορά, ζοφερού παρασκηνίου.Ο ιδιοκτήτης της «Μηχανικής», ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να συγχαρούν τον άνθρωπο που γινόταν επιτέλους πρωθυπουργός τον Μάρτιο του 2004. Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου που ήταν «ριγμένος», όταν το ΠΑΣΟΚ μοίραζε τα μεγάλα έργα στους επιχειρηματίες, περίμενε από την Νέα Δημοκρατία να έχει μια πιο έντιμη αντιμετώπιση. Κι όμως αυτός ο άνθρωπος που έσφιγγε καθισμένος στο αναπηρικό καροτσάκι του το μαλθακό χεράκι του Καραμανλή, είδε τα γαλάζια παιδιά να του ζητούν μίζα 450.000€ για να του εξοφλήσουν τα χρωστούμενα.
Την απόπειρα εκβίασης σε βάρος της «Μηχανική ΑΕ» επιβεβαίωσαν καταθέτοντας ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Μελίνα Εμφιετζόγλου και ο διευθυντής του έργου που είχε αναλάβει η κοινοπραξία στο Ολυμπιακό Χωριό Θωμάς Ζιώγας.Σύμφωνα με την κατηγορία, φέρονται τον Σεπτέμβριο του 2005 να ζήτησαν 450.000€ από τους υπεύθυνους της εταιρείας συμφερόντων του επιχειρηματία Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, προκειμένου να καταβληθούν στην Κοινοπραξία τα δεδουλευμένα για τις εργασίες που είχε αναλάβει στο Ολυμπιακό Χωριό.


PIAZZA DI POPOLO

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτός ο Αγγέλου πολύ αγγελούδι είναι. Όλα τα ξέρει και όλα τα κουκουλώνει. Να τον χαίρεται το αφεντικό του, αυτός ο "περί μηδενικής ανοχής". Τελικά, να τους χαιρόμαστε όλους, όλοι μας.
"ΣΗΛΕΦΑ"