Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΕΥΓΕ ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ!!

Με τα blogs τα έβαλε χθες βράδυ ο Νομάρχης Χαλκιδικής!
Τα χαρακτήρισε καταστροφολογικά, συκοφαντικά, ανώνυμα, χαμηλού επιπέδου και αποφάνθηκε ότι απαιτείται νομοθετική ρύθμιση του Υπουργείου Δικαιοσύνης!
Ίσως ο Στέργιος να μη γνώριζε ότι το παλικάρι της εξεταστικής για το σκάνδαλο Βατοπεδίου και τώρα Υπουργός Δικαιοσύνης τα συμμάζεψε όσα είπε για τα blogs!
Αν και δεν έκανε συγκεκριμένη αναφορά σε κάποιο blog, η ουσία είναι ότι ενοχλήθηκε! Γιατί όμως ενοχλήθηκε ο "φίλος" μας ο Στέργιος; Πού διαπίστωσε κάτι "καταστροφολογικό" ή "συκοφαντικό";
-Εμείς ενοχληθήκαμε για την αναφορά του, άσχετα πιο blog υπονοούσε!
-Πουθενά δεν υπήρξε κάποια τέτοια αναφορά! Σε κανένα blog, τουλάχιστον της Χαλκιδικής!
-Γιατί όμως ενοχλήθηκε ο Στέργιος; ρωτάμε εκ νέου!
-Μήπως το καταγγελτικό έγγραφο κάποιων μηχανικών;
-Μα αφού το έγγραφο το γνώριζε ο Στέργιος, και όχι μόνο αυτός, αλλά και όλοι εκείνοι που ήταν αποδέκτες του εγγράφου!
-Ποιος φταίει; το blog, που το δημοσιοποίησε με "σκιασμένα" όλα τα ονόματα ή εκείνοι που το "διέρρευσαν";
-Και γιατί να είναι μυστικό ένα τέτοιο έγγραφο από τους Χαλκιδικιώτες; Μήπως ψήφισε κανείς το Στέργιο και κάθε Στέργιο για να ενεργεί εν αγνοία του και πίσω από τις πλάτες του;
-Όλα τα blogs της Χαλκιδικής δεν έχουν αποκτήσει, ακόμα, εκείνους του μηχανισμούς, με την καλή σημασία της λέξης, για να μπορούν να βγάζουν πολλά στον αέρα!
-Φαντάζεστε τι θα γίνει αν κάτι γίνει παράνομο, "χοντρό" και αποκαλυφθεί; Τι θα πράξουν τότε κάποιοι "Άρχοντες"!
-Δυστυχώς, Στέργιο, δε γίνεται να ενημερώνουν τους Χαλκιδικιώτες μόνο οι υπάλληλοί σου! Και δεν γίνεται γιατί τότε δεν θα είχαμε αντικειμενική ενημέρωση!
-Δυστυχώς για κάποιους, Στέργιο, γεννήθηκαν και υπάρχουν και τα blogs και στη Χαλκιδική! Και είναι και ελεύθερα και δημοκρατικά με την έννοια της ελεύθερης έκφρασης από τον καθένα!
-Αλήθεια, Στέργιο, ποιος μπορεί να πει αυτά που θέλει και να ακουσθεί στα κανάλια που εσύ παρουσιάζεις τις θέσεις σου;
-Αλήθεια, Στέργιο, ποιος και πού μπορεί να πει την άποψή του σε αυτά που δημοσιεύονται στο site της Νομαρχίας;
-Δες λίγο, Στέργιο, ένα πολύ μικρό παράδειγμα: Αναδημοσίευσε η ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ μια φωτογραφία και έναν τίτλο (μόνο αυτά, χωρίς σχόλια) από ανάρτηση του site της Νομαρχίας! Γράφτηκαν πολλά σχόλια, τα οποία προκάλεσε από μόνη της η φωτογραφία! Θα ήσουν πιο ευτυχής, "Στέργιο ΜΑΣ" αν δεν άκουγες-διάβαζες αυτά τα σχόλια; Θα ήθελες να ζεις σε έναν ψεύτικο κόσμο θεωρώντας ότι όλα πάνε καλά;
-Στέργιο, το χαμηλό επίπεδο το διαπίστωσες στα blogs ΜΟΟΟΝΟ;
-Στέργιο, θεωρείς χαμηλό επίπεδο την αντιμετώπιση των διαφόρων καταστάσεων με χιουμοριστική διάθεση; Προτιμάς τη σοβαροφάνεια; Μήπως μπορείς να μας υποδείξεις κάποια από τα παραδείγματα, που πιθανά έχεις στο μυαλό σου, και δείχνουν το χαμηλό επίπεδο των blogs και φυσικά το αντίθετο για τη σοβαρότητα των ΜΜΕ (τα blogs δεν είναι ΜΜΕ, έχε το υπόψη σου);
-Νομάρχη Χαλκιδικής Στέργιο Ζωγράφε, γιατί ασχολείσαι με χαμηλού επιπέδου πράγματα; Άφησέ μας στον πόνο μας (!), με τους αναγνώστες μας, με τις ανησυχίες σας, με τους προβληματισμούς μας, με τις ιδιαιτερότητές μας, φρόντισε να μας διοικείς όσο καλά μπορείς και μην πέφτεις σε τόσο χαμηλό επίπεδο και ασχολείσαι με "χαμηλά επίπεδα"! Ίσως θα είναι καλύτερα για όλους μας! Διαφορετικά , Στέργιο μας, ο τίτλος της ανάρτησης θα κατέληγε ως εξής:
-Και τι έφερες, Στέργιο μ(ου) απ' τα Σέρβια;
-Έφερα ..........!!! (είναι γνωστή η κατάληξη, δε θέλουμε να ρίξουμε το επίπεδο!!!)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ετσι είναι..τα μμε σου λεει καταφέραμε να μας ευλογάνε όλη μέρα..με τα blogs όμως τι θα κάνουμε;

Ανώνυμος είπε...

ο μοντιέ τι θράσος..να θέλετε να αναρτηθείτε και στο site της Νομαρχίας. Υπάρχουν και πιο σπουδαίες ειδήσεις..βραβεύτηκε ο Νομάρχης..από ποιόν; από το σύλλογο Πελλοπονησίων! ε ρε για γέλια είμαστε!!

Ανώνυμος είπε...

ωραια δημοκρατία!!όποιος δεν μας αρέσει, τον φιμώνουμε!