Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ........

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θέρμης κ. Παπαδόπουλο αύριο κινητοποιούνται όλοι οι πολιτικοί φορείς του νομού Θεσσαλονίκης και οι βουλευτές όλων των παρατάξεων,με σκοπό να βρεθεί τρόπος αποτροπής ανέγερσης οικοδομών στα οικόπεδα του Δημοσίου που περιήλθαν στο Βατοπέδι. "Το αίτημα είναι απλό" η εκφρασμένη βούληση της κυβέρνησης δια στόματος πρωθυπουργού να γίνει επιτέλους πράξη ,και αυτό θα γίνει μόνο με νομοθετική ρύθμιση από τη Βουλή πρίν είναι πολύ αργά.
Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στον γειτονικό μας νομό και δήμο,ο δικός μας ο αθεόφοβος Νομάρχης που είναι άριστος γνώστης της νομικής,διαβεβαίωνε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το Νομαρχιακό Συμβούλιο του νομού ,αλλά και όλους τους πολίτες της Χαλκιδικής από την T.V , όπου δήθεν όλα είναι λυμένα και δρομολογημένα και δεν υπάρχει καμμία ανησυχία για τα οικόπεδα και τις εκτάσεις της Χαλκιδικής και γενικότερα που περιήλθαν στην ιδιοκτησία του μοναστηριού ακόμα και με συμβόλαια,και ότι η μειοψηφία που έφερε το θέμα στο Ν.Σ με δική της ευθύνη και πρωτοβουλία,το έκανε από πολιτική σκοπιμότητα ή από ασχετοσύνη.
Κύριε Νομάρχα.
ΠΟΥ κατά την τελευταία εκπομπή στο SOUPER T.V εμφανίστηκες ως:
-Άριστος μαθητής στο Γυμνάσιο
-Άριστος Φοιτητής
-Αριστος ποδοσφαιριστής
-Άριστος χορευτής
-Αριστος τραγουδιστής
-Άριστος Δήμαρχος
-Άριστος Νομάρχης
-Άριστος οικογενιάρχης
Πού θα πάει; Θα σε πάρουν χαμπάρι και οι απλοί πολίτες της Χαλκιδικής,όχι μόνο οι συνεργάτες σου που πλέον πιστεύουν ότι θα φύγεις νύχτα από τη Νομαρχία,ελπίζοντας μόνο πρίν χάσει η Χαλκιδική μας όλα της τα "ΠΟΔΙΑ"
Και εδώ δεν σε παίρνει να τα ρίξεις και αυτά στον δίσμοιρο Τζίτζιο.
DIOSKOUROS

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε, έχασα τέτοια εκπομπή! Παντού άριστος ο Ζωγράφος. Γι αυτό τον βραβεύουν, εκτός από τον Κιλτίδη, ακόμη και οι ...Πελοποννήσιοι!! Όσο για το Βατοπέδι, λέει το απίστευτο: Είναι θέμα νομικό -ενώ, βέβαια, και οι απλοί, μη άριστοι, απλοί πολίτες, καταλαβαίνουν ότι είναι πρωτίστως ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
Κατά τα άλλα, να τον χαιρόμαστε.
"ΣΗΛΕΦΑ"

Ανώνυμος είπε...

Στην ελλάδα,έχουμε τις εξής κατηγορίες!
Αξιος
Αριστος
Επιτυχημένος
Καταλληλότερος
Προσθέστε εσείς τις υπόλοιπες.
"ο οξαποδώ"

Ανώνυμος είπε...

Και απ'ότι έμαθα εκείνη η εκπομπή στο SUPER επειδή είχε τεράστια κέρδη για το κανάλι,"από διαφημίσεις εννοείται",παίχτηκε προς τέρψη του ιδίου του ΑΡΙΣΤΟΥ τέσσερις φορές........
ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ......