Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ 73ΧΡΟΝΗΣ

Στη «φάκα» της αστυνομίας πιάστηκαν οι τρεις αλλοδαποί που βίασαν, ξυλοκόπησαν και λήστεψαν μία ηλικιωμένη από το Ρέθυμνο. Ο Τυνήσιος, ο Σύρος και ο Ιρακινός, ηλικίας 36, 37 και 26 ετών αντίστοιχα, ομολόγησαν τις πράξεις τους και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες του βιασμού και της ληστείας, σε βαθμό κακουργήματος.
Την ίδια στιγμή, η άτυχη 73χρονη από το χωριό Αμάρι νοσηλεύεται σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου Ρεθύμνου. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κρήτης Αντώνη Παπαδομανωλάκη που την εξέτασε, το θύμα φέρει σημάδια βιασμού και μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος, καθώς και ένα εκτεταμένο αιμάτωμα στο κεφάλι.
Η ηλικιωμένη, που βρήκε το κουράγιο να δώσει πλήρη περιγραφή στους αστυνομικούς, είπε ότι λίγο μετά τις 11 το βράδυ της περασμένης Τρίτης κι ενώ η ίδια είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι της, εισέβαλαν στο σπίτι, όπου ζει μόνη της, δύο άτομα που κρατούσαν λοστούς, ενώ ένας τρίτος περίμενε απέξω. Οι κακοποιοί τη χτύπησαν αλύπητα στο πρόσωπο και το κεφάλι, ενώ έκαναν το σπίτι φύλλο και φτερό για να βρουν χρήματα. Τελικά άρπαξαν 350 ευρώ και κάποια χρυσαφικά, ενώ ένας από αυτούς δεν δίστασε να τη βιάσει! Από τις φωνές της γιαγιάς μαζεύτηκαν οι γείτονες, οι οποίοι βρήκαν την άμοιρη γυναίκα μέσα στα αίματα, ενώ οι αδίστακτοι δράστες είχαν εξαφανιστεί.Αμέσως ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρίου, άντρες του οποίου εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Στο μεταξύ, οι κάτοικοι του χωριού αισθάνονται ανυπεράσπιστοι και καταγγέλλουν ακόμα μία φορά την ελλιπή αστυνόμευση.

espressonews.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ!ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝΕ