Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ!

Σήμερα είχαμε άλλο ένα τροχαίο, το έκτο κατά σειρά.Σε μόλις δέκα ημέρες 6 νεκροί και δεκαοκτώ τραυματίες, σε έξι θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, στο επαρχιακό δίκτυο του Νομού Χαλκιδικής. )Και η τουριστική περίοδος έχει μόλις ξεκινήσει. Τα περισσότερα στον ίδιο δρόμο (Ν. Μουδανιά – Ποτίδαια.
Ένα πολύ μεγάλο το τίμημα του ακατάλληλου δρόμου που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με ολόκληρη την χερσόνησο της Κασσάνδρας. Σίγουρα δεν φταίνε μόνο οι οδηγοί. Σίγουρα δεν είναι θέμα τύχης ή «ατυχίας». Οι δρόμοι-«καρμανιόλες» είναι αποτέλεσμα της πολύχρονης αδιαφορίας της πολιτείας για τις υποδομές ενός «από τους πιο τουριστικούς νομούς της Ελλάδας».
Καλούμε τους αρμόδιους φορείς και την τροχαία να πάρουν άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα εκφράζοντας την ανησυχία μας για τους μήνες που θα ακολουθήσουν καθώς χιλιάδες αυτοκίνητα επισκεπτών και τουριστών θα κατακλύζουν την Χαλκιδική κάθε Σαββατοκύριακο αλλά και τις καθημερινές. Ταυτόχρονα καλούμε τους πολίτες της περιοχής να πιέσουν άμεσα προς κάθε κατεύθυνση ώστε να μπει τέλος σε αυτή την αιματοχυσία.
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: