Κυριακή 24 Μαΐου 2009

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΟΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ...2011 !!!

Υπογράφτηκε σήμερα η σύμβαση για το αλιευτικό καταφύγιο του Δήμου Τρίγλιας που θα κατασκευαστεί στο Δ.Δ. Νέων Πλαγίων. Οι εργασίες κατασκευής του έργου, αρχικού προϋπολογισμού 1.570.000 € θα ξεκινήσουν άμεσα, ώστε εντός του προβλεπόμενου χρόνου των εννέα μηνών να παραδοθεί προς χρήση στους αλιείς της περιοχής.
Ο Νομάρχης κ. Αστέριος Ζωγράφος σε δήλωσή του τονίζει τα παρακάτω: «Ένα όνειρο πολλών ετών γίνεται πραγματικότητα. Το αλιευτικό καταφύγιο των Ν. Πλαγίων, θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα την υποβοηθήσει όχι μόνο αναπτυξιακά και αλιευτικά, αλλά και τουριστικά. Το έργο είναι αφιερωμένο σε όλους τους Δημότες της Τρίγλιας, οι οποίοι βλέπουν να υλοποιούνται οι προεκλογικές δεσμεύσεις μας.
Βλέπουν επίσης να διαψεύδονται παταγωδώς οι «Κασσάνδρες» που επιχειρούσαν μέχρι σήμερα να παραπλανήσουν τους πολίτες λέγοντας ότι τάχα δεν πρόκειται να γίνει ένα τέτοιο έργο. Τα αποτελέσματα όμως των συνεχών πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων μας, δικαιώνουν τη διοίκηση της Νομαρχίας και κατ’ επέκταση τους Δημότες της Τρίγλιας".
halkidiki.gov.gr
Στίγμα: Τι είχαν πεί οι ..."Κασσάνδρες";
Είχαν πει ότι το έργο δεν ήταν δυνατόν να τελειώσει μέχρι το τέλος του 2008 όπως ορκίζονταν ο Ζωγράφος και ο Σγουρής....
Μέχρι το τέλος του 2008 ούτε καν' άρχισε !!!
ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΚΑΣΑΝΔΡΕΣ ;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: