Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

«Σπίτι χωρίς Γιάννη»… βουλευτής-παράδειγμα του ΣΥΡΙΖΑ

Το Στίγμα: Διαμάντια υπάρχουν παντού...
Μπορεί οι διαφωνίες μας με τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι μεγάλες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όταν στελέχη του δίνουν το καλό παράδειγμα σε δύσκολες εποχές, δεν έχουμε την ηθική υποχρέωση απέναντι σε όσους μας εμπιστεύονται να το προβάλουμε…
Κάθε μήνα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προσφέρουν μέρος του μισθού τους στο κόμμα. Δεν ξέραμε ότι υπάρχουν ορισμένοι που δίνουν όλο το μισθό τους για καλό σκοπό. Όπως αναφέρουν «Τα Νέα», ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς προσφέρει κάθε μήνα το μισθό του (τον δεύτερο) που κερδίζει από τη θέση που κατέχει στον ιδιωτικό τομέα, στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα”.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεοεκλεγείς Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς μας εκπλήσσει θετικά με τις πρωτοβουλίες του. Αρχικά, αρνήθηκε να παραλάβει βουλευτικό αυτοκίνητο και τώρα δεν δέχεται ούτε την προσωπική φρουρά που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής. Αντ’ αυτού, ζητά με επιστολή του προς τον αρμόδιο Υπουργό, οι δύο προβλεπόμενοι για την ασφάλειά του αστυνομικοί να προστεθούν στη δύναμη του Α.Τ. Αλιάρτου.

Πηγή:http://www.defence-point.gr/news/?p=61371


Δεν υπάρχουν σχόλια: