Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Ούτε την εποχή του Δεληγιάννη δε γίνονταν αυτά! ...
2ος εξευτελισμός του Πάκη, για την απάτη της μετάδοσης των αποτελεσμάτων...
Τον κατασπάραξαν. Πέσαν πάνω του και τον κάναν φέτες. Χατζηνικολάου, Παπαχρήστος, Χρυσοχοϊδης και Παναγόπουλος (της ALCO) δεν τον άφησαν να πάρει ανάσα.
"Βάζατε τα αποτελέσματα που θέλατε για να δείχνουν χαμηλή τη διαφορά, ώστε να κάνει άνετα τη δήλωσή του ο Καραμανλής. Αυτά ούτε την εποχή του Δεληγιάννη δε γίνονταν" , του είπε ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ, Γιώργος Παπαχρήστος. Αλλά και ο Χρυσοχοϊδης στο ίδιο κλίμα και παρά τη διάψευση του Πάκη ότι δεν υπήρξε μεθόδευση, του είπε "κάποιο παιχνίδι παιζόταν χθες και υπήρχε γενικευμένη αίσθηση γι' αυτό" .
Ο Παυλόπουλος, με μόνο τη λέξη "διαψεύδω" , δεν μπόρεσε να πείσει κανένα. Και κυρίως δεν είχε κανένα επιχείρημα να αντιτάξει όταν ο Παπαχρήστος του είπε ότι τις επίμαχες ώρες δε βάζαν μέσα στη ροή της μετάδοσης των αποτελεσμάτων τις εκλογικές περιφέρειες, όπως η Β' Αθηνών, η Β' Πειραιά, το Υπόλοιπο Αττικής και άλλες, όπου η Ν.Δ. είχε καταβαραθρωθεί.
Ο Πάκης μετά το σκαμπίλι που έφαγε από το Χρυσοχοιδη για τα ψέμματα που έλεγε για το Δημόσιο Έλλειμμα, άρπαξε ένα ακόμη. Πολύ πιο ηχηρό...
από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: