Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

"ΕΦΥΓΕ" ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 50 ΕΤΩΝ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΠ

Ο Μάικλ Τζάκσον έπαθε ανακοπή καρδιάς τη Πέμπτη το βράδυ στο σπίτι του στα Hombly Hills στο Λος Άντζελες. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο αλλά όταν έφτασαν οι νοσηλευτές ο τραγουδιστής είχε σταματήσει να αναπνέει. Παρ' όλες τις προσπάθειές τους δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν και στο δρόμο για το νοσοκομείο ο Μάικλ Τζάκσον έπεσε σε κώμα. Οι γιατροί του νοσοκομείου επιβεβαίωσαν τον θάνατό του και η αυτοψία θα γίνει σήμερα Παρασκευή για να εξακριβωθούν και τα ακριβή αίτια που έκαναν τον τραγουδιστή να φύγει από τη ζωή. """
Η daily mail αναφέρει ότι άνθρωπος κοντά στην οικογένεια δήλωσε ότι ο οργανισμός του διάσημου τραγουδιστή, ο οποίος προετοιμαζόταν για σχεδόν 50 συναυλίες που θα έδινε, ήταν πολύ αδύναμος τις τελευταίες μέρες, καθώς έπαιρνε μεγάλες ποσότητες αναλγητικών χαπιών λόγω των δυνατών πόνων που είχε στη πλάτη του. "Η πλάτη του ήταν πραγματικά κατεστραμμένη και πονούσε πάρα πολύ. Έφευγε σιγά σιγά από τη ζωή εδώ και πολύ καιρό. Τουλάχιστον τώρα αναπαύεται ειρηνικά" δήλωσε ο ίδιος άνθρωπος.
Η οικόγενεια του διάσημου τραγουδιστή μόλις έμαθε τα τραγικά νέα έτρεξε κατευθείαν στο νοσοκομείο για να βρεθεί δίπλα του. Ήδη πολύς κόσμος έχει αρχίσει να μαζεύεται όχι μόνο έξω από το νοσοκομείο αλλά και έξω από το σπίτι του Μάικλ Τζάκσον παρ'όλα τα αστυνομικά μέτρα.
Στο
επίσημο site του Μάικλ Τζάκσον οι υπεύθυνοι πρόλαβαν να διαγράψουν τις ημερομηνίες των συναυλιών που θα έδινε τους επόμενους μήνες, οι οποίες θα ξεκινούσαν στις 13 Ιουλίου, πριν το site σταματήσει να λειτουργεί.
yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: