Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ, ΩΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ;;;

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ
Πολύγυρος : 26-06-09
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αποχή επ΄αόριστο της μειοψηφίας από την Επιτροπή Προγραμματισμού και Οικονομικής Διαχείρισης
Με τα 22-05-09 και 22-06-09 έγγραφά μας, ζητήσαμε την χορήγηση αντιγράφων των τεχνικών μελετών των πέντε αντιπλημμυρικών έργων που δημοπρατήθηκαν πρόσφατα και τα αντίστοιχα σχέδια δηλαδή οριζοντογραφίες, διατομές, χάρτες οριοθέτησης κλπ.
Η επιμονή του κ.Τζίτζιου να θεωρεί τεχνικές μελέτες, τεύχη δημοπράτησης όπου δεν περιγράφεται ούτε καν το φυσικό αντικείμενο κάθε έργου, όχι μόνο εντυπωσιάζει αλλά και προκαλεί και προσβάλλει την νοημοσύνη όλων μας.
Είναι πρωτοφανές μερικούς μήνες μετά τη δημοπράτηση έργων με συνολικό προϋπολογισμό μεγαλύτερο των 5 εκατομμυρίων ευρώ να μην γνωρίζει κανείς τι παρεμβάσεις θα γίνουν με τα έργα αυτά.
Επειδή δεν θέλουμε να συμμετέχουμε, ακόμη ούτε με την αρνητική μας ψήφο, στην λήψη αποφάσεων που καλύπτουν τον αδιαφανή και παράτυπο τρόπο διαχείρισης εκατομμυρίων ευρώ δημόσιου χρήματος, δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετέχουμε στο εξής στις συνεδριάσεις της Επιτροπής όσο διαρκεί αυτός ο απαράδεκτος τρόπος λειτουργίας που δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση τη χρηστή διαχείριση του Δημόσιου χρήματος.
Οι υπογράφοντες Νομαρχιακοί Σύμβουλοι:
Ιωακείμ Μουτάφης
Ιωάννης Ελευθερούδης
Αργύρης Λαφαζάνης
Γεώργιος Λαμπράκης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΙΟ ΕΡΓΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ 560.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ