Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

....βήχει, ξεροβήχει τι να πει; Ξανάπε: καλησπέρα ...

Η απάντηση Ζωγράφου στον Λαφαζάνη για τους Χ.Υ.Τ.Α.
« Λυπούμαστε για την τακτική του αρχηγού της μειοψηφίας του Νομαρχιακού Συμβουλίου να αναπαράγει τους ίδιους ισχυρισμούς σχετικά με το θέμα των ΧΥΤΑ, ενώ γνωρίζει ότι η Ν.Α.Χ. δεν έχει πλέον καμία ευθύνη για τη λειτουργία τους. Αποκλειστική αρμοδιότητα έχουν οι φορείς διαχείρισης της κάθε διαχειριστικής ενότητας.
Σε σχέση με τους ΧΥΤΑ Βόρειας Χαλκιδικής και Σιθωνίας, η σημερινή διοίκηση διεκδίκησε και πέτυχε τη χρηματοδότηση των απαιτούμενων μελετών και ειδικά για το ΧΥΤΑ Σιθωνίας πέτυχε τη θετική γνωμοδότηση από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για τη χωροθέτησή του. Καλό θα είναι πριν από τις δηλώσεις του να ενημερώνεται επίσημα από τα θεσμικά και συλλογικά όργανα της Διοίκησης της Νομαρχίας για να έχει τη στοιχειώδη ενημέρωση και να μην υποπίπτει σε τέτοιου είδους λάθη, ώστε να κινδυνεύει να παραπλανήσει το λαό της Χαλκιδικής. Άλλωστε όλα τα παραπάνω προβλήματα μας τα κληροδότησε η προηγούμενη διοίκηση της Ν.Α.Χ. κι εμείς τα ολοκληρώνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως έγινε με τα λιμάνια της Νικήτης και του Όρμου Παναγίας.
Τέλος, κατανοούμε την προσπάθεια του επικεφαλής της μειοψηφίας του Ν.Σ. να στηρίξει τον πολιτικό του χώρο ενόψει των ευρωεκλογών, αλλά η προσπάθειά του θα πέσει στο κενό, όπως και οι προηγούμενες».

Σχόλια από το στίγμα:

  • Είναι ίσως η πρώτη φορά που δεν αναφέρει τον ......."ολισθηρό κατήφορο που επέλεξε ο Λαφαζάνης" (φαίνεται άλλαξε ....επιστολογράφο)
  • Καρφώνει χοντρά (και ψευδώς) τον Καπλάνη, τον Καρανάσιο, τον Αγγελάκη και τίς ..... λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις !!!
  • Παραδέχεται ότι δεν υπάρχουν ούτε μελέτες ακόμη για τους άλλους δύο Χ.Υ.Τ.Α.
  • Αναφέρει σαν λάθος του πρώην και σαν μεγάλο κατόρθωμα δικό τους την .....γνωμμοδότηση (!!!) για την χωροθέτηση του Χ.Υ.Τ.Α. Σιθωνίας !!! (Μετά από δυόμισυ χρόνια)
  • Εκείνο με τα λιμάνια τι το ήθελε ο δόλιος;;; Τα παρέλαβαν δημοπρατημένα και προχωρημένα και έκαναν δυόμισυ (!!!)χρόνια να τα τελειώσουν. (Τόσο καλά !!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: