Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ...ΠΕΡΙΚΛΗ ....

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πολύγυρος 23-6-2009 Προς τα ΜΜΕ

H Ν.Δ. των μεταρρυθμίσεων, Η Ν.Δ. των θεσμών, Η Ν.Δ. των ποινών.Χρειάστηκαν Σαράντα πέντε μέρες ( μεσολαβούσαν βλέπετε οι ευρωεκλογές στις 7 Ιουνίου ) για να κοινοποιηθεί η ποινή που επέβαλε ο Γ. Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τσιότρας στον Δήμαρχο Κασσάνδρας κ. Κανέλη Αριστείδη. Άλλη μια απόδειξη ότι η δεξιά σκοπίμως αργεί αλλά δεν ξεχνά.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής καταγγέλλει στο λαό της Χαλκιδικής την μεθοδευμένη ενέργεια του Γ.Γ. της Π.Κ.Μ. με την οποία επιβάλλει ποινή παύσης ενός μηνός στον εκλεγμένο Δήμαρχο της Κασσάνδρας Αριστείδη Κανέλη, με το αιτιολογικό ότι δεν υλοποίησε απόφαση επιτροπής η οποία εισηγούνταν την πρόσληψη, ως νομικού Συμβούλου του Δήμου Κασσάνδρας, γνωστού δικηγόρου της περιοχής και υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ. στις εκλογές του 2007.
Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον την απόφαση της Κυβέρνησης, του Υπουργού Εσωτερικών κ. Παυλόπουλου, για να κατανοήσουμε πως η Κυβέρνηση της Ν.Δ. αντιλαμβάνεται την Αυτοδιοίκηση ως αυτόνομο Διοικητικό Δημοκρατικό Θεσμό, αφού, όπως μέχρι τώρα, οι τοπικοί και περιφερειακοί άρχοντες δήλωναν απόλυτα ευχαριστημένοι για την συνεργασία τους με τον Δήμαρχο Κασσάνδρας.
Αποδεικνύεται επίσης ότι η Ν.Δ. και τα στελέχη της διακατέχονται από την άποψη του κράτους « λάφυρο » αγνοώντας τους κανόνες της λαϊκής έκφρασης ( αποφάσεις Δ.Σ. ) και της καλής συνεργασίας.
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: