Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Μήνυση για κατασκοπεία στον Ε. Βενιζέλο!

Το Στίγμα: Καλύτερα να τρώει παρά να μιλάει.
Μήνυση στον Ευάγγελο Βενιζέλο για όσα είπε κατά τη χθεσινοβραδινή συζήτηση στη Βουλή αναφορικά με τη φύλαξη στην κατοικία του στρατιωτικών εγγράφων και ενημερώσεων κατέθεσε ιατρός στο επάγγελμα και κάτοικος Χαλκίδας. Το κείμενο της μηνύσεως  έχει ως ακολούθως:
ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΠΚ 146-149).
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΜΗΝΥΣΗ
Του Δημητρίου ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ιατρού, κατ. Χαλκίδος
ΚΑΤΑ
1) Του Ευάγγελου Βενιζέλου για συναυτουργία και συνέργεια (ΠΚ 14, 26, 27, 45, 46 παρ.1) σε Παραβίαση Μυστικών του Κράτους (ΠΚ 146, 147) (βλ. παρακάτω παρ.2)  και για Κατασκοπεία (ΠΚ 148, 149 παρ.α) και για Υπόθαλψη Εγκληματία (ΠΚ 231) και για Παρασιώπηση Εγκλημάτων βλ. παρακάτω παρ.3, 4).
2) Παντός υπευθύνου, εξ υπαιτιότητας των οποίων τα απόρρητα αυτά έγγραφα διέρρευσαν και περιήλθαν και παρέμειναν στην προσωπική κατοχή και εξουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου και μετά την λήξη της θητείας του ως υπουργού άμυνας, ήτοι για Παραβίαση  Μυστικών της Πολιτείας (ΠΚ 14, 26, 27, 146, 147) και συναυτουργία και συνέργεια σε Κατασκοπεία (ΠΚ 148) (βλ. παραπάνω παρ.1).
3) Των υπευθύνων των αμυντικών περιοδικών που –κατά τον Ευ. Βενιζέλο-κατέχουν «αμυντικές πληροφορίες, προφανώς απόρρητες, για εγκλήματα που θα ενδεχόμενα να προκύψουν από την ανακριτική διαδικασία.
4) Των «άλλων υπουργών» που κατά τον Ευ. Βενιζέλο, κατέχουν «απόρρητα αμυντικά και άλλα μυστικά της χώρας». 
Την 17 Ιανουαρίου 2013, κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Βουλή των Ελλήνων για την πρόταση διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης κατά των υπευθύνων για την αλλοίωση και κακή διαχείριση της «λίστας Lagarde», κατ. άρ. 86 Συντ. και του ν.3126/2003 «περί ευθύνης υπουργών», ο Ευάγγελος Βενιζέλος, βουλευτής και Πρόεδρος του Πασόκ –κι ένας εκ των παρεπεμπομένων στην παραπάνω υπόθεση- προέβη από του κεντρικού βήματος στην εξής απίστευτη αποκάλυψη.
«Μήπως δεν έχω ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας από την θητεία μου στο Υπουργείο Αμύνης, βεβαίως έχω…είναι δυνατόν να μην έχω?...».
Υπενθυμίζω ότι ο Ευ. Βενιζέλος ήταν υπουργός άμυνας από το 2009-2011.
Παρακολουθείστε την παραπάνω δήλωσή του στα παρακάτω video.
Στην συνέχεια, ο Ευ.Βενιζέλος, από την θέση του στο θεωρείο της Βουλής, απαντώντας στις ενστάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης (Σύριζα) για την νομιμότητα κατοχής του στο ιδιωτικό του αρχείο απόρρητων αμυντικών μυστικών, ακόμα και τώρα που δεν είναι υπουργός αμύνης, ο παραπάνω είπε τα εξής επίσης απίστευτα:
«Κατέχω σε αντίγραφα το Αμυντικό Δόγμα της χώρας, το οποίο εγώ συνέταξα με τα χέρια μου»… «Κατέχω άτυπα ψηφιακά  και συμβατικά αντίγραφα από την θητεία μου στο Υπουργείο Άμυνας…Βεβαίως, Βεβαίως….είναι δυνατόν να μην έχω?...όποιο περιοδικό, ψηφιακό ή συμβατικό, με αμυντικά θέματα κι αν ανοίξετε, θα βρείτε πολύ περισσότερες πληροφορίες από αυτές που έχει η εκάστοτε υπουργός Άμυνας…»!!
Στην δεύτερη αυτή του παρέμβαση το Ευ. Βενιζέλος, πρόσθεσε επίσης απευθυνόμενος στον Αντιπολίτευση: «Τέτοια (αμυντικά και άλλα) μυστικά κατέχουν και άλλοι υπουργοί με τον ίδιο τρόπο που τα κατέχω κι εγώ…και ποιος υπουργός δεν τα έχει?».
Ο Ευ. Βενιζέλος, οφείλει συνεπώς να αποκαλύψει ενώπιον του εισαγγελέα τα ονόματα αυτά των άλλων υπουργών, με ποινή, επί αρνήσεώς του, συμπληρωματικών διώξεων εναντίον του.
Παρακολουθείστε την παραπάνω δήλωσή του στα παρακάτω video.
Και ο Ευ. Βενιζέλος κατέληξε στην παραπάνω παρέμβασή του, με προκλητικά σκωπτικό και ειρωνικό τόνο στην φωνή, το ύφος και τις κινήσεις του, απευθυνόμενος ωσαύτως στην Αντιπολίτευση:
«Σας βεβαιώ ότι δεν εθίγη η Αμυντική θωράκιση της χώρας και η Εμπιστευτικότητα των Αμυντικών Πληροφοριών».
Το προκλητικά ειρωνικό του βέβαια ύφος, ακυρώνει την ειλικρίνεια, την αλήθεια και την καταφατική φόρμα της παραπάνω δήλωσής του. Ταυτόχρονα και το σημαντικότερο όμως είναι ότι ο ισχυρισμός τους αυτός-με την παραπάνω επιφύλαξη- είναι αντιφατικός των γεγονότων, δεδομένου ότι η παράνομη και καθ` ομολογία του, κατοχή στην ιδιωτική σφαίρα κι εξουσία απόρρητων διαβαθμισμένων αμυντικών μυστικών  και σχεδίων της χώρας απ` αυτόν τον ίδιο, καθιστά την «παραβίαση της εμπιστευτικότητας των αμυντικών πληροφοριών», γεγονός και μάλιστα βεβαιωμένο γεγονός.
Η αντιφατικότητα των ισχυρισμών, η εμφανής κατάσταση πανικού στην οποία ευρίσκετο, σε βαθμό αποδιοργάνωσης του ειρμού των σκέψεών του, πρόδιδε έναν ένοχο πανικόβλητο εγκληματία, σε κατάσταση ψυχικής κατάρρευσης κάτω από το βάρος της αποκάλυψης των εγκλημάτων του κατά της χώρας και του έθνους.
Από τα παραπάνω προκύπτει ότι ο Ευ. Βενιζέλος, κατέχει ακόμα και τώρα, που δεν είναι υπουργός άμυνας, στο προσωπικό του αρχείο, στην απόλυτη προσωπική κυριαρχία και για ιδία χρήση του, απόρρητα διαβαθμισμένα αμυντικά σχέδια της χώρας και το σχέδιο του αμυντικού της δόγματος. 
Επειδή η περιέλευση των απόρρητων αυτών αμυντικών μυστικών, στα χέρια του Ευ. Βενιζέλου, υπό τις παραπάνω συνθήκες και με την συνέργεια των υπευθύνων για την διαφύλαξή των, συνιστούν βαρύτατες εγκληματικές πράξεις: 
ΖΗΤΩ
Την ποινική  δίωξη:
1)  του Ευάγγελου Βενιζέλου για συναυτουργία και συνέργεια (ΠΚ 14, 26, 27, 45, 46 παρ.1) σε Παραβίαση Μυστικών του Κράτους (ΠΚ 146, 147) (βλ.παρακάτω παρ.2)  και για Κατασκοπεία (ΠΚ 148, 149 παρ.α) και για Υπόθαλψη Εγκληματία (ΠΚ 231) και για Παρασιώπηση Εγκλημάτων (ΠΚ 232) (βλ. παρακάτω παρ.3, 4).
2) Παντός υπευθύνου, εξ υπαιτιότητας των οποίων τα απόρρητα αυτά έγγραφα διέρρευσαν και περιήλθαν και παρέμειναν στην προσωπική κατοχή και εξουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου και μετά την λήξη της θητείας του ως υπουργού άμυνας, ήτοι για Παραβίαση  Μυστικών της Πολιτείας (ΠΚ 14, 26, 27, 146, 147) και συναυτουργία και συνέργεια σε Κατασκοπεία (ΠΚ 148) (βλ. παραπάνω παρ.1).
3) Των υπευθύνων των αμυντικών περιοδικών που –κατά τον Ευ. Βενιζέλο-κατέχουν «αμυντικές πληροφορίες, απόρρητες, για εγκλήματα που θα ενδεχόμενα να προκύψουν από την ανακριτική διαδικασία.
4) Των «άλλων υπουργών» που κατά τον Ευ. Βενιζέλο, κατέχουν «απόρρητα αμυντικά και άλλα μυστικά της χώρας». 
Επειδή, τα παραπάνω εγκλήματα του Ευ.Βενιζέλου, είναι διαρκή κι  Αυτόφωρα κακουργήματα («κατέχει» τα αμυντικά μυστικά), διώκεται και υπο την σημερινή του ιδιότητα του βουλευτή, σύμφωνα με τα άρθρα Συντ. 62. Για τον λόγο αυτό πρέπει να ενεργοποιηθεί άμεσα η Αυτόφωρη Διαδικασία εναντίον του.
Μάρτυρες προτείνω: Αλέξη Τσίπρα, βουλευτή και Πρόεδρο του Σύριζα, Πάνο Καμμένο, βουλευτή και Πρόεδρο των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», Αλέκα Παπαρρήγα, βουελευτή και Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Νίκο Μιχαλολιάκο, βουλευτή και Πρόεδρο της Χρυσής Αυγής, Φώτη Κουβέλη, Πρόεδρο ΔΗΜΑΡ, Αλέξανδρος Λυκουρέντζο, βουλευτή, Ευάγγελο Μειμαράκη, πρόεδρον της Βουλής, Μάκη Βορίδη, βουλευτή, Μανώλη Γλέζο, βουλευτή, Μιχάλη Χρυσοχοίδη, βουλευτή, Ανδρέα Λοβέρδο, βουλευτή, Γεώργιο Παπανδρέου, βουλευτή (τ. πρωθυπουργού).
Παρακαλώ να αναζητηθούν αυτεπάγγελτα και να γίνουμε μέρος της δικογραφίας τα πρακτικά της παραπάνω συζήτησης της βουλής των ελλήνων.
Χαλκίδα (ΤΑ Χαλκίδος)18-01-2013                   

 Ο μηνυτής  Δημ. Αντωνίου

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: