Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

ΒΡΟΧΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ....ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ κ. ΤΟΛΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ....

.........Κατόπιν αυτού, ο κ. Παπαγεωργίου απέστειλε «ΑΝΑΦΟΡΑ – ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΨΙΑΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ» (αρχείο word, 69 KB) προς τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Σαμαρά, όπου επισημαίνονται οι βαρύτατες παραλείψεις της 10ης ΕΒΑ και ειδικά του Εφόρου της κ. Ταβλάκη στην προστασία του Αρχαίου Μνημείου. Κατέθεσε επίσης σχετική μήνυση στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής κατά της 10ης ΕΒΑ και κατά παντός υπευθύνου.Παρά τις καταγγελίες και τη μήνυση, οι εργασίες «επισκευής» του Ναού συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Το ίδιο και τα φουρνέλα στα θεμέλιά του.
Πηγή: Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων

Συνάδελφοι bloggers με όλη την εκτίμηση μήπως θα έπρεπε πριν αναρτήσουμε ένα κείμενο να προσέξουμε:
  • Πόσες ανοησίες και αυταπόδεικτα παραμύθια περιέχει.
  • Αν θίγει ή αδικεί κάποιους όπως για παράδειγμα τον εξαιρετικό επιστήμονα και άνθρωπο κ. Ταβλάκη.
  • Μήπως κατά τύχη περιέχει και ύμνους για τον .....Εφραίμ.

Αυτά με πολλή αγάπη και εκτίμηση.

2 σχόλια:

ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ είπε...

Φίλτατο ΣΤΙΓΜΑ, βεβαίως κι έχεις απόλυτο δίκαιο, όμως,ποτέ δεν ταυτιστήκαμε,ως ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ, με το "μαγαζάκι" του γνωστού Τόλη, ούτε και ενστερνιζόμαστε τις απόψεις του γενικά!
Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως (ανάλογα πως το "βλέπει" ο καθένας) τα blogs είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟ βήμα διαλόγου και έχουν και οι "Τόληδες" δικαίωμα να εκφράζονται!
Αφού συμφωνήσω μαζί σου, λοιπόν, να σημειώσω ότι το ίδιο με εμάς (αθέλητα μάλλον) έκανες κι εσύ ως "ΣΤΙΓΜΑ", αφού από το blog σου επίσης μπορεί κανείς να διαβάσει και "Τόλη" σε τούτη την ανάρτηση.
Με εκτίμηση.

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνω ότι χρειάζεται προσοχή αν είναι να αναρτήσεις ένα ΑΝΩΝΥΜΟ κείμενο που πιθανόν να είναι συκοφαντικό για κάποιον.

Όταν όμως ένα δημοσίευμα ή μια καταγγελία είναι επώνυμη, αυτό σημαίνει ότι αυτός που το υπογράφει παίρνει και την ευθύνη αυτών που λέει. Αν είναι συκοφαντικό τότε τις συνέπειες θα τις υποστεί ο ίδιος και όχι βέβαια αυτός που το αναδημοσιεύει.

Μήπως αυτή η υπερβολική "προσοχή" στερεί από τον κόσμο τη δυνατότητα της ενημέρωσης; Αφού είστε σίγουροι ότι περιέχει "ανοησίες και αυταπόδεικτα παραμύθια" γιατί δεν λέτε και ποια είναι αυτά;