Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ : Ενδιαφέροντα σχόλια στην Ρεσπέντζα.


Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Η κατασκευή τριώροφου υπόγειου πάρκινγκ, και είχε ενταχθεί στον αναπτυξιακό νόμο με επιδότηση ένα εκατομμύριο ευρώ, αλλά και είχε δημοπρατηθεί τρείς (!!!) φορές από την προηγούμενη διοίκηση της Νομαρχίας. Δυστυχώς σαμποτάρησαν τις δημοπρατήσεις με αλλεπάλληλες αποχές οι ...μηχανικοί της Νομαρχίας.
Γιατί; Μα ένας από αυτούς (τους μηχανικούς) έχει ιδιοκτησία στην πίσω οικοδομή. Ιδιοκτησία επίσης έχουν εκεί άλλοι δύο κολλητοί του Ζωγράφου: ο πρώην Νομάρχης Βασιλάκης και γνωστός ...Τσάκος.Όλοι αυτοί σαμποτάρησαν το έργο για να μην τους κλείσει τη ..θέα. (.................)
26 Ιούλιος 2009 10:02 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Διόρθωση: ...και ο γνωστός Τσάκος...
26 Ιούλιος 2009 10:04 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Αφού ρε μάστορα τα ξέρεις όλα τόσο καλά...και το πάρκινγκ θα ήταν τριώροφο υπόγειο, πως θα έκλεινε τη θέα;Μάθε την ιστορία καλύτερα και μετά έλα να μας την ξαναπείς!
27 Ιούλιος 2009 1:48 πμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
προς 1,48...Μάστορα, η ίδια μελέτη προέβλεπε, σε δεύτερη φάση, τετραώροφο κτίριο πάνω από το τριώροφο υπόγειο πάρκινγκ.
Είναι φυσικό να τα αμφισβητείς αφού οι προηγούμενοι (...............) δεν τα πρόβαλαν και οι σημερινοί (................) τα θάβουν. Μπορείς να ρωτήσεις όμως οποιονδήποτε μηχανικό της Νομαρχίας ή καλύτερα ρώτα τον ...διευθυντή κ. Ιωάννη Λανταβό. Αυτός ξέρει σίγουρα.
Περίεργη είναι και η στάση της ...δημαρχάρας Πολυγύρου που ενώ στο προεκλογικό πρόγραμμα είχε γράψει για κατασκευή παρόμοιου πάρκινγκ στην πλατεία Δημαρχείου, στή συνέχεια τα έκανε όλα γαργάρα.
27 Ιούλιος 2009 12:08 μμ
.
Θυμάστε και εκείνη την ιστορία με το νέο τεράστιο Διοικητήριο που ΘΑ γίνονταν στην περιοχή Δασαρχείου ;;;
.
Αυτή η διοίκηση Ζωγράφου - Τζίτζιου θα αφήσει ιστορία ....ανέκδοτων !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: