Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ ΚΑΙ ...ΜΠΡΟΥΤΖΑΣ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ....


Τα μέτρα της Νομαρχίας για τη Γρίπη κι ... όχι μόνο!
Μέτρα για τη Γρίπη κι ... όχι μόνο πήρε η Νομαρχία Χαλκιδικής!!!
Ασφαλείς πλέον οι πολίτες από τον ιό της γρίπης (ίσως και ο ... μοναδικός νομός) και το www.halkidiki.gov.gr από "κλέφτες" φωτογραφιών!!!
Πάντως αν το επιθυμούν μπορούν, υπάρχει τρόπος, να βάλουν "αράχνη" ή φραγή και στα κείμενά τους!!!
Απ' ότι μπορείτε να διαπιστώνετε κι εσείς "σφραγίζει" πλέον και τις φωτογραφίες της για το φόβο "κλοπής" και επί πλέον έχει το δικό της (;) χώρο στο YouTube ΕΔΩ!
Τώρα αν μπερδεύονται τα βίντεο με κάποια άλλα, οικογενειακά, είναι μια άλλη ιστορία, πάντως μπράβο τους και σ' ανώτερα!
Αναρτήθηκε από ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ
............................................................................................................................................................................
-. . . . . Το κανάλι στο youtube δεν είναι της Νομαρχίας αλλά είναι προσωπικό. Δεν κατάλαβα τον λόγο για τον οποίο θα πρέπει να λογοδοτήσω γι' αυτό. Εξυπηρετώ και τις ανάγκες της Νομαρχίας από αυτό το κανάλι για την καλύτερη ενημέρωση των χρηστών του διαδικτύου.
Τείνω να πιστέψω πως σας "χαλάει" η μεγάλη αναγνωσιμότητα της ιστοσελίδας της Νομαρχίας ή κρατούσατε μανιάτικο το ότι δεν σας προβάλαμε μέσα από την ιστοσελίδα μας.
Σας θυμίζω πως όταν ξεκινήσατε το blog σας, είχατε ζητήσει να σας συμπεριλάβουμε στα ΜΜΕ του νομού, στην σχετική ιστοσελίδα που διαθέτουμε για το ηλεκτρονικό περίπτερο.
Εκτός βέβαια, αν δεν είχατε θέματα, οπότε είπατε να ρίξετε λίγη χολή για τη ΝΑΧ και για εμένα προσωπικά.
Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να τονίσω πως ο καθένας, επιτέλους, θα πρέπει να σέβεται τη δουλειά και τον κόπο του άλλου.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Με εκτίμηση
Γιώργος Μπρουτζάς
................................................................................................................................................................................
Ο/Η ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ είπε...
Κύριε Μπρουτζά, η ανάρτηση της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ ουδεμία αιχμή και αναφορά έχει στην οικογένειά σας και σας προσωπικά! Η αναφορά μας στο "οικογενειακά" βίντεο δεν έχει να κάνει με κάτι το συγκεκριμένο, αφού δεν γνωρίζουμε, αλλά ξεκομμένα για ένα βίντεο που πράγματι έχει οικογενειακό χαρακτήρα αλλά δεν γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει!
Αν διαφορετικά το αντιληφθήκατε σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν είναι έτσι και αν δεν είμαστε σαφείς στην ανάρτηση ζητούμε συγνώμη!
Για τα υπόλοιπα του σχολίου σου, ενικός πλέον γιατί αλλάζουμε θέμα, πρέπει να ξέρεις ότι το site της Νομαρχίας είναι πληροφοριακό και όχι "δημοσιογραφικό" για να "απαιτείτε" αναφορά πηγής, αν κι όσο μας αφορά το τηρούμε εκτός κι αν μας ξεφύγει καμιά φορά!
Έχει λοιπόν η υπηρεσία στην οποία εργάζεσαι, και σ' αυτήν αναφέρεται κι η ανάρτηση κι όχι σε σένα, έχει την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της ενημέρωσης των Χαλκιδικιωτών, τα δε ΜΜΕ και τα blogs έχουν το δικαίωμα άντλησης πληροφοριών χωρίς ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ αναφοράς της πηγής! Το επόμενο θέμα που θίγεις,να συμπεριληφθεί η ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ στο "περίπτερο" του site της Νομαρχίας και πάλι δεν αφορά και ούτε αφορούσε εσένα αλλά κάποιον από τους προϊσταμένους, οι οποίοι ίσως θα πρέπει να το ξαναδούν όχι φυσικά μόνο για τη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ αλλά για όλα τα blogs, γιατί ΜΜΕ μπορεί να μην είναι αλλά είναι αυτό ακριβώς που που είναι και θέλουν δε θέλουν κάποιοι (όχι εσύ) θα υπάρχουν και θα πολλαπλασιάζονται καθημερινά!
Τέλος, για το αν μας "χαλάει" η αναγνωσιμότητα του site της Νομαρχίας, δεν θα το σχολιάσω, απλά θα ευχηθώ να πολλαπλασιάζονται οι επισκέπτες του καθημερινά, ενημερωμένους πολίτες ψάχνουμε!
Με εκτίμηση!

Ενδιαφέρων ο ....διάλογος που ξεκίνησε από τη δήλωση Ζωγράφου όπου ...."ομολογεί" (!!!) ότι ένα μεγάλο έργο ολοκληρώνεται.

Έχουμε πολλά σχόλια για αργότερα οπότε και θα ...ομολογήσουμε με ....ποιόν είμαστε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: