Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ





-
-
-
-
-
-
-
Τώρα που η σιδηροτροχιές έφθασαν μέχρι
τα Φλογητά ήρθε η ώρα να διαλέξουμε τι
τύπου τραίνο θέλουμε.
Εμείς ανοίγουμε σήμερα το διά λογο προτεί-
νοντας αρχικά δύο επιλογές με τα πλεονεκτήματά της η καθεμιά:
Το τραίνο αριστερά μπορεί να κινηθεί σε δρόμους, σε πεζόδρομους, σε ανοιχτούς χώρους, ακόμη και σε παραλίες (π.χ. παραλία Μουδανιών). Δεν μπορεί να κινηθεί σε σιδηροτροχιές.(Και γιατί να μπορούσε;;)
Το δεξιό τραίνο καθόλου δεν πειράζει που δεν μπορεί να κινηθεί αφού μπορεί να κρεμασθεί σε τοίχο και μάλιστα, με το κατάλληλο κάδρο, στον τοίχο του γραφείου του Νομάρχη (που είναι υποτίθεται από τους οραματιστές του τραίνου) ή του γραφείου του βουλευτή που το έγραψε το 2007 στο φυλλάδιό του ως ....κατασκευαζόμενο!!!
Εμείς πάντως ησυχάσαμε αφού μας διαβεβαίωσαν ότι το ....2017 θα εξετασθεί η ....σκοπιμότητά σιδηροδρομικής σύνδεσης της Χαλκιδικής.
Ποιός παπάς και ποιός κουμπάρος!!!
Γιά λογαριασμό τίνων μιλάνε;
Θα είναι κανείς απ' αυτούς στην ίδια θέση το 2017 ;;;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγω προτιμω το τρενο δεξια. Ειναι πιο "χαρουμενο" και πιο ευκολο να υλοποιηθει σαν εργο αφου το κρεμασμα στον τοιχο δεν χρειαζεται χρηματοδοτηση.
Σκεφτομαι ομως οτι μπορει να καθυστερηση η μελετη "στηριξης τοιχου-καρφιου" διοτι θα πρεπει να βρεθει καταλληλος πλειοδοτης για το καταλληλο καρφι και σφυρι για να καρφωσει. Χωρια το προβλημα που μπορει να παρουσιαστη με την πολεοδομια.
Να σας πω, χρειαζεται και αδεια απο την ΔΕΗ για να το καρφωσει;

Ανώνυμος είπε...

Να σας θυμίσω τι έλεγε ο Ζωγράφος το 2006: Πρέπει να κάνουμε γρήγορα το τραίνο, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, γιατί αν αργήσουμε περισσότερο θα χτισθούν πολλά κτίσματα και δεν θα υπάρχει χώρος να περάσει!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι πρωταθλητής ο άνθρωπος! Δεν παίζεται!

Ανώνυμος είπε...

Δε κατάλαβα!Σας ενοχλεί ο πρωταθλιτισμός;ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΙΤΙΣΜΟΣ.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΤΟΠΑΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΤΟΞΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΕΚΔΗΚΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ!ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙ ΠΟΛΛΟΥ;ΠΟΛΛΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ ΕΒΑΛΕΣ Ο 3:48πμ 29 ιανουν.