Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Η ΑΠΟΥΣΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Για να μην έχουν αυταπάτες οι ντόπιοι αγροτοπατέρες και πολιτικάντηδες, για το που και πως λαμβάνονται οι αποφάσεις για τα αγροτικά ζητήματα των χώρας, ας ρίξουν μια ματιά στο παρακάτω κείμενο - δελτίο τύπου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
"Οι στρατηγικοί στόχοι και ο νέος ρόλος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Η σύσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
κ. Σωτήρη Χατζηγάκη με τους βουλευτές της ΝΔ της Θεσσαλίας
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, υπό την Προεδρία του Υπουργού κ. Σωτήρη Χατζηγάκη, σύσκεψη για τα προβλήματα του ευρύτερου αγροτικού τομέα της χώρας, την οποία θα ακολουθήσει σειρά άλλων συσκέψεων
και συνεργασιών, με όλα τα κόμματα, τους συνδικαλιστές, τους φορείς και παράγοντες του αγροτικού χώρου.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι Υφυπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.κ. Κώστας Κιλτίδης και Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γ. Σούρλας, ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Ν. Λέγκας, οι Υφυπουργοί Εσωτερικών κ.κ. Α. Νάκος και Χ. Ζώης, ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Σ. Ταλιαδούρος, οι βουλευτές Θεσσαλίας της Ν.Δ. κ.κ. Κ. Αγοραστός (Λαρίσης), Κ. Τσιάρας (Καρδίτσας), Γ. Αναγνωστόπουλος (
Καρδίτσης), Μ. Χαρακόπουλος (Λαρίσης), ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής (Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης) κ. Γ. Σαλαγκούδης, ο υπεύθυνος κοινοβουλευτικού έργου της Ν.Δ. για τα Αγροτικά (βουλευτής Πέλλας) κ. Ι. Τζαμτζής, οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.κ. Σκιαδάς και Αυγουλάς και ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ν. Κατσαρός.....".
Κανένας από Χαλκιδική, πολιτικός ή αγρότοπατέρας, προσκλήθηκε;
Οπως φαίνεται ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΕ!!!
Ολο το κείμενο του δελτίου Τύπου στη διεύθυνση:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δε ρωτάτε καλύτερα, κανένας πολιτκός από τη Χαλκιδική ενδιαφέρθηκε? Γιατί ακόμα κόβουν πίτες

Ανώνυμος είπε...

o Bagionas exei mavra mesanyxta gia agrotika themata, o Pappas mallon prospathei na synelthei apo tin xara tou pou mpike pali sti vouli kai o dribelegas einai PASOK opote mallon sto ypourgio oute zografisto den 8a 8eloun na ton doun.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι μονο για τα παναϊρια!!!!!!