Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΗΘΙΝΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
"ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ"


ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΕΛΟΣ

Αρχίζει να καταρρέει ο μηχανισμός ευχαριστιών και αυτοθαυμασμού που έχει στήσει και λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια η διοίκηση της Νομαρχίας. Όλοι καταλαβαίνουν πλέον ότι τα πολλά λόγια δεν αντιστοιχούν σε αποτελέσματα και ότι μόλις τελείωσε μια διετία μηδενικού έργου.
Βλέποντας ότι δεν προχωράει και δεν θα προχωρήσει τίποτε καταφεύγουν πλέον σε ενέργειες εξαπάτησης των πολιτών. Μια τέτοια ενέργεια είναι η προκήρυξη επιλογής τεχνικού συμβούλου για τα περιβόητα κολυμβητήρια Πολυγύρου και Μουδανιών. Η προκήρυξη αυτή προβλέπει ξεκάθαρα ότι οι μελέτες για τα κολυμβητήρια θα αρχίσουν 36 συν 9 μήνες μετά το Μάρτιο του 2009, δηλαδή αρχές του 2013!!! Οι πανηγυρισμοί, όμως, άρχισαν το 2006!!!
Αλλά και για τα λύκεια Πολυγύρου και Μουδανιών δεν είναι μικρότερη η κοροϊδία. Ζητήσαμε γραπτά την 6.10.08 να μας δοθούν οι αποφάσεις έγκρισης χρηματοδότησης, επισημαίνοντας στο αίτημα μας ότι δεν εννοούμε το έγγραφο κ. Γιαννάκου για την ανάθεση μελέτης και επίβλεψης, γιατί αυτό το είχαμε. Ως απάντηση ξαναπήραμε το έγγραφο της κ. Γιαννάκου, πολύ απλά γιατί δεν υπάρχουν εγκρίσεις χρηματοδότησης.
Επειδή τα λύκεια αυτά, όπως και πολλά άλλα σχολικά κτίρια στο Νομό είναι αναγκαία, ευχόμαστε να υπάρξουν στο μέλλον οι εγκρίσεις χρηματοδότησης.
Μέχρι τότε οι διοικούντες τη Νομαρχία θα ψάχνουν να βρουν αστείες δικαιολογίες για να ρίξουν την ευθύνη στους δημάρχους.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: