Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Άντε πάλι εξ αριστερών κακοποίηση της «ανάπτυξης»…

Το Στίγμα: Κολλημένοι στο παρελθόν
Χτύπησαν πάλι οι δυνάμεις των «σοβιετολάγνων κρατικιστών» που επιμένουν να μας πείσουν ότι το διαβόητο ελληνικό δημόσιο, κάνοντας τον επιχειρηματία, θα φέρει την ανάπτυξη και την προκοπή στον τόπο, έστω κι αν μέχρι τώρα έφερε τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα.
Η απογοήτευση είναι μεγαλύτερη όταν τη σχετική δήλωση κάνει πολιτικός που τον έχουμε σε εκτίμηση, αφού κατά καιρούς έχει εκφράσει εξαιρετικά προωθημένες και ενδιαφέρουσες – βασιζόμενες στο εθνικό συμφέρον, έννοια που τόσο αηδιάζει κάποιους συντρόφους του – θέσεις για τα δεδομένα του ΣΥΡΙΖΑ στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.
«Η παράδοση κρίσιμων λιμανιών της ελληνικής περιφέρειας σε ιδιωτικά συμφέροντα υποθηκεύει στην κερδοσκοπία την τοπική ανάπτυξη και την ανάπτυξη του τόπου, ενώ προκαλεί μείζονα και πολυποίκιλα προβλήματα ασφάλειας για τη χώρα» δήλωσε λοιπόν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Για να συνεχίσει, «η εκποίηση της Ελλάδας διαμορφώνει μια χώρα προτεκτοράτο και μπανανία για τα εγχώρια και πολυεθνικά συμφέροντα», για να καταλήξει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αγωνιστεί για την αποτροπή της ιδιωτικοποίησης των λιμανιών μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν νομιμοποιεί ούτε αναγνωρίζει τετελεσμένα στο ξεπούλημα της χώρας».
Κάποια στιγμή αυτή η καραμέλα περί «ξεπουλήματος» θα πρέπει να σταματήσει. Διότι είναι οι ίδιοι – όχι προσωπικά ο Λαφαζάνης, δεν θυμόμαστε και δεν θέλουμε να τον κατηγορήσουμε άδικα – που μιλούσαν για ξεπούλημα όταν η τιμή της μετοχής του ΟΤΕ ήταν πάνω από τα 25 ευρώ, ενώ σήμερα είναι λίγο πάνω από τα 2 μόλις ευρώ…
Αν είχαν πει τότε πουλήστε τον αφού έχετε φτιάξει άλλη εταιρία κρατική να ελέγξετε οτιδήποτε αφορά στην εθνική ασφάλεια θα τους βγάζαμε το καπέλο. Όταν έχεις εκεί μέσα όμως ογκόλιθους του συνδικαλισμού τύπου Στρατούλη που να τα καταλάβεις αυτά… Και σε τελική ανάλυση, αφού ήταν τόσο φθηνός τότε ο ΟΤΕ και μιλούσαν για ξεπούλημα πως και έχει πέσει στα σημερινά επίπεδα; Δηλαδή, εάν δεν υπήρχε η κρίση θα ασκούσαν κριτική στην κυβέρνηση γιατί δεν αγοράζουμε πίσω μετοχές του πάμφθηνου ΟΤΕ; Για να καταλάβουμε δηλαδή…
Τα ίδια τώρα και με τα λιμάνια. Μαζί με τη γνωστή καραμέλα: «Ξεπουλάτε κερδοφόρες επιχειρήσεις»! Δηλαδή, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτοί είναι ξύπνιοι κι όλοι οι υπόλοιποι κορόιδα. Θα έρθουν ιδιώτες να αγοράσουν τα κουφάρια που δημιούργησαν ληστές πολιτικοί και επαγγελματίες συνδικαλισταράδες. Να αγοράσουν δηλαδή τα τεράστια χρέη τους! Κι αν αυτά δεν υπήρχαν πάλι αντίθετοι θα ήταν στις ιδιωτικοποιήσεις!
Γιατί δεν λέτε ρε παιδιά ότι θέλετε να κάνετε την Ελλάδα σαν «σοβιέτ»; Τι ζορίζεστε; Αφού ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ έχετε μάθει να λέτε! Θεωρία συνεχώς και ανικανότητα να μοιράσουν δυο γαϊδάρων άχυρο. Ίσως θα άξιζε να κυβερνήσουν μόνο και μόνο για να γελάσουμε – καθώς θα καταστρεφόμασταν ασφαλώς διότι δεν ζούμε μόνοι στον κόσμο αυτό, ενώ υπάρχει και άτυπη έστω ιεραρχία ισχύος… – όταν πήγαιναν να εφαρμόσουν όσα λένε και από το αποτέλεσμα θα γέμιζαν οι δρόμοι από διαδηλωτές, όχι πάντως για να τους ευχαριστήσουν, αλλά αγριεμένους…

Πηγή:http://www.defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: