Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Μπράβο σου και καλή τύχη ...

To Στίγμα:  ... καλή τύχη Έλληνα.
Του Γιώργου Κράλογλου
«Οι βαλίτσες είναι έτοιμες και σε λίγο αναχωρούμε με το γιο μου για το αεροδρόμιο με εισιτήρια χωρίς επιστροφή. Σε δυο διαφορετικές χώρες του βορρά για νέα δραστηριότητα για εμένα και ξεκίνημα για εκείνον που είναι γεννημένος το 1995. Φεύγω ευτυχώς χωρίς καμία υποχρέωση σε δημόσιο και τρίτους». Αυτούς τους ΕΛΛΗΝΕΣ διώχνει η μικρή ελλάδα…
Διάβασα όπως και χιλιάδες αναγνώστες, αμέσως μόλις ανέδειξε χθες το Capital.gr (πράττοντας άριστα) τον αποχαιρετισμό του σχολιαστή margarileva και μου στάθηκε αδύνατον να το ξεπεράσω με μια απλή ανάγνωση.
Πρόσεξα το κείμενο λέξη με λέξη. Το μελέτησα φράση με φράση φέρνοντας στον νου την αυστηρή, χωρίς χαϊδέματα και έξω από τα δόντια, κριτική του και στα δικά μου σημειώματα.
Στάθηκα εντυπωσιασμένος στην τελευταία φράση του «…φεύγω ευτυχώς χωρίς καμιά υποχρέωση σε δημόσιο και τρίτους…».
Και σκέφθηκα πόσο πραγματικός πατριώτης είναι αυτός ο Έλληνας που με τόση περηφάνια αναζητάει σε χώρες του Βορρά την τύχη του μπροστά στον έλληνα «πολιτικό» Λιάπη που έδωσε στους ιθαγενείς της χώρας του το «μάθημα» της κλοπής του δημοσίου. Το «μάθημα» της απατεωνιάς από τους καρπούς της οποίας μπορείς να πας για ψυχική εκτόνωση… στα χλιδάτα ξενοδοχεία της Μαλαισίας.
Σκέφθηκα πόση μεγάλη διαφορά χωρίζει αυτόν τον υπερήφανο Έλληνα που ξεσπίτωσαν μαζί με το παιδί του κάποιοι έλληνες «πολιτευτές» και πρώην «βουλευτές» Τομπούλογλου μετατρέποντας και το Νοσοκομείο Παίδων σε φτηνό χώρο μίζας και μαύρης αγοράς υπηρεσιών.


Αναλογίστηκα κάθε Έλληνα μετανάστη που κρατάνε οι χώρες του Βορρά, και ολόκληρου του πλανήτη, γιατί κάποιοι «εθνοσωτήρες» τύπου Τσοχατζόπουλου, Μαντέλλη, Κάντα, Τομπούλογλου, μαζί με μεσάζοντες και άλλα «τζάκια» τύπου Λαυρεντιάδη, Ψωμιάδη, Χριστοφοράκου, και με όσους ιδιώτες και πολιτικούς είναι ακόμη εκτός φυλακών, τίναξαν με κλοπές και μίζες την Ελλάδα στον αέρα και έδιωξαν ΄Έλληνες επιστήμονες αλλά και εργάτες που είναι σε θέση να την χτίσουν.

Προβληματίστηκα μέχρι που θα φθάσει η μετανάστευση των ελλήνων που μέχρι χθες ανήκαν στον παραγωγικό ιστό της Ελλάδας, τον οποίο διέλυσαν ανίκανοι πολιτικοί πουλώντας σοσιαλισμό, αριστερισμό αλλά και φιλελευθερισμό.

Ορκισμένοι όμως στην «ομερτά» του κρατισμού πτώχευσαν την χώρα για να έχουν βολεμένο τον εντεταλμένο να τους κρατάει στην εξουσία κομματικό στρατό τους.

Ντράπηκα σκεπτόμενος ξανά τι πρόσφεραν οι ψευτοΐδεολόγοι πολιτικοί της μεταπολίτευσης στα νέα παιδιά, διδάσκοντάς τους ως μοναδική φιλοδοξία την αφισοκόλληση, την «τέχνη» του κλακαδόρου, και την αμοιβή με μια καρέκλα στο κράτος.

Την καρέκλα που πλήρωσαν και πληρώνουν όσοι φεύγουν τώρα από την Ελλάδα...

Διαβάστε κύριε Σαμαρά το αποχαιρετιστήριο του σχολιαστή του Capital που εξόφλησε, πριν φύγει, ό,τι τον υποχρεώσατε να πληρώνει (για να έχετε ένα κράτος ψηφοφόρων και κομματικών), αλλά σας έδωσε μια μούντζα και πήρε το 19χρονο παιδί του να βρούνε μακριά από την Ελλάδα την ζωή που του κλέψατε…

Διαβάστε κ. Στουρνάρα τι γράφει ο προχθεσινός μετανάστης με το 19χρονο παιδί του και τι του απαντάνε (με τα σχόλιά τους) άλλοι Έλληνες μετανάστες, όπως ο "Ydroxoos" και ο "tzimani" καλωσορίζοντας τον στα ξένα και εξηγώντας του «…ότι το πρόβλημα είναι στην Ελλάδα και όχι έξω από αυτήν»...

Διαβάστε το και εσείς κ. Στουρνάρα και ξεχάστε την στατιστική του μέσου όρου για να απεικονίσετε την ελληνική μετανάστευση.

Γιατί δεν πρόκειται για μετανάστευση. Πρόκειται για φυγή από ό,τι περνάμε και από ό,τι μας περιμένει όσο οι πολιτικοί μας συνεχίζουν να κρατάνε ψηλά το λάβαρο του ψεύδους, της ψευτοϊδεολογίας, της μίζας, της λαμογιάς και του φτηνού μικροσυμφέροντος…

Διαβάστε τι λένε οι Έλληνες του εξωτερικού κ.κ. Τσίπρα, Κουβέλη, που υπόσχεστε μια νέα αριστερή Ελλάδα και κ. Καμένε που θέλετε μια Ελλάδα στα μέτρα σας...

Διαβάστε τι πραγματικά ζητάνε οι Έλληνες που το βάζουν στα πόδια από την Ελλάδα εκδηλώνοντας την οργή τους στους αριστεροσοσιαλιστικούς δικομματισμούς ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας που μας πτώχευσαν και μας διέλυσαν για να μας πουν τελικά ότι μαζί τα φάγαμε...

Διαβάστε, τέλος, και προσέξτε τι πιστεύουν οι Έλληνες του εξωτερικού που διαπρέπουν, δείχνοντας όλη την αξία τους όταν βρίσκουν δομημένες κοινωνίες. Αλλά και τι σας σούρνουν οι άξιοι Έλληνες του εσωτερικού, κυρίως οι νέοι, που έχουν μόνο οργή μέσα τους. Έχουν οργή από την ανάγκη να αναγνωριστούν οι αγώνες τους, η εξαθλίωσή τους, η υπομονή τους και η επιμονή τους στην πατρίδα, «θάβοντας» ακόμη και τα οράματά τους. Οργή γιατί δεν αντέχουν άλλη πολιτική κοροϊδία. Οργή γιατί δεν αντέχουν άλλη ιδεολογική προδοσία.


Πηγή:
www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: