Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Η Ιερισσός έζησε χθες μια νύχτα κόλασης

halkidikinews.gr
Βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει η Ιερισσός και το πρώτο φως της ημέρας ανέδειξε το μέγεθος των χθεσινοβραδινών αναταραχών και επεισοδίων.  
Αυτοκίνητα αναποδογυρισμένα, κάδοι απορριμμάτων κατεστραμμένοι, υπολείμματα φωτιάς και στάχτες…

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Νέα δημοσκόπηση της Public Issue- Στο 22,5% η ΝΔ, στο 15,5% το ΠΑΣΟΚ

Ποσοστό 22,5% συγκεντρώνει συμφωνά με νέα δημοσκόπηση η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας μικρή πτώση, ενώ το ΠΑΣΟΚ από το 11% φτάνει το 15,5% και ανεβαίνει στην δεύτερη θέση.

Η δημοσκόπηση της Public Issue για την Καθημερινή της Κυριακής δείχνει....

Φρικιαστικό έγκλημα- Νεοναζί βασάνισαν μέχρι θανάτου ομοφυλόφιλο

Σοκ έχει προκαλέσει σε ολόκληρο τον κόσμο η άγρια δολοφονία 25χρονου ομοφυλόφιλου στη Χιλή, από νεοναζί. Ο Ντανιέλ Σαμούντο ξυλοκοπήθηκε άγρια και βασανίστηκε. Δέχθηκε την χωρίς έλεος επίθεση ομάδας νεοναζί στις 3 Μαρτίου και υπέκυψε τελικά στα τραύματά του 25 ημέρες αργότερα. Η οικογένειά του έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες που δείχνουν τον νεαρό να έχει δεχθεί σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι, να έχει εγκαύματα από τσιγάρα, ενώ οι βασανιστές του...(δείτε το video)

Βίντεο σοκ: Ζήτησε την τιμωρία των βιαστών της πριν πεθάνει

Τραγικό τέλος για την 18χρονη από την Ουκρανία, που έπεσε θύμα βιασμού και εμπρησμού. Δείτε το μήνυμα που έστειλε πριν πεθάνει (Video).....

Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στην Κασσανδρεία


Αποτελούνταν από τρία άτομα, τα οποία δρούσαν από τις αρχές του 2012.
Πλούσιο παρελθόν σε συλλήψεις για κλοπές είχαν οι τρεις κακοποιοί που ρήμαζαν από τις αρχές του 2012 τα εξοχικά και όχι μόνο σπίτια στην Χαλκιδική και άρπαζαν τις οικοσκευές και ό,τι άλλο έβρισκαν. Οι δράστες είναι κάτοικοι της περιοχής....

Επιστροφή Βαγιωνά στη Ν.Δ

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Χρυσοχοίδης: “Ένα εκατομμύριο παράνομοι μετανάστες ζουν στην Αθήνα”

Αυτό που η πλειονότητα των Αθηναίων υποψιαζόταν και οι προοδευτικοί κύκλοι μαζί με τα μεγάλα ΜΜΕ απέκρυπταν παραδέχτηκε σήμερα ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ.  Σύμφωνα με τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη,  ένα εκατομμύριο παράνομοι μετανάστες ζουν στην Αθήνα. 
Όπως τόνισε ο υπουργός Προστασίας του...

N.E.ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής: Κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές


1. Τα Μέλη και οι Φίλοι του Κινήματος, αλλά και άλλοι πολίτες, που θέλουν να είναι υποψήφιοι, καταθέτουν από την Πέμπτη 29 Μαρτίου έως και το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012, την υποψηφιότητά τους μέσω Διαδικτύου (ypopsifioi.vouleftes2012@pasok.gr) στηΓραμματεία της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, με κοινοποίηση στην Γραμματεία της οικείας Νομαρχιακής Επιτροπής (nexalk@pasok.gr, fax 2371024812).
(Στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ είναι ...

Συνέλευση των φίλων και μελών του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

Την Κυριακή 1/4/12 στις 11.00 το πρωί (Αγιονέρι – Πολύγυρος)
θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη, προγραμματισμένη, ανοικτή συνέλευση των φίλων και μελών του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής,
με μοναδικό θέμα
την ανάδειξη υποψηφίων βουλευτών για τον νομό μας, εν όψει των...

Στη ΓΑΔΑ ο δράστης του εγκλήματος πάθους

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών οδηγήθηκε ο 36χρονος ταχυδρομικός διανομέας, ο οποίος το πρωί εισέβαλε στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στον Πειραιά, στην οδό Φίλωνος και Τσαμαδού και σκότωσε εν ψυχρώ μία 45χρονη συνάδελφό του, με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση.

Σύμφωνα με ...

Αργύρης Λαφαζάνης κατά "Πρώτου Θέματος"

Αγωγή κατά του "Πρώτου Θέματος", του κ. Θέμου Αναστασιάδη κατέθεσε ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην Νομάρχης Χαλκιδικής Αργύρης Λαφαζάνης.
Αντικείμενο της αγωγής είναι δύο δυσφημιστικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα, με προφανή δόλο, που επιχειρούν να πλήξουν την τιμή και ακεραιότητα και να επηρεάσουν αρνητικά την επανεκλογή του. Κατά την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης θα αποκαλυφθεί η ομάδα των δραστών που προώθησαν τα δημοσιεύματα, συνέταξαν τις κακόβουλες και πλήρως ψευδείς καταγγελίες και διέπραξαν τις διαρρήξεις, τις παράνομες φωτογραφήσεις, τις κλοπές και την απόπειρα εμπρησμού.

Θα αποκαλυφθούν επίσης ....

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Δημοσίευμα βόμβα της Wall Street Journal για την Ελλάδα

Έντονη πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα, μετά τις εκλογές, προβλέπει η Wall Street Journal, η οποία σε δημοσίευμα της υποστηρίζει ότι οι Έλληνες θα ψηφίσουν Σταλινικούς και Νεοναζί.
Με εκτενή αναφορά...

Συνέλαβαν τους υπευθύνους της ΕΑΣ Κιλκίς για μη απόδοση ΦΠΑ



Πρόκειται για τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς 58 και 60 ετών αντίστοιχα οι οποίοι σύμφωνα με την αστυνομία
Δεν απέδιδαν ΦΠΑ. Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 291.526,50 ευρώ για τον 58χρονο για ...

Στις 6 Μαϊου οι εκλογές



Στις 6 Μαΐου προσδιόρισε, σύμφωνα με πληροφορίες, την διενέργεια εκλογών ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στο Πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα ανακοίνωσε επιτροπή ανασυγκρότησης ψηφοδελτίων και επιτροπή προγράμματος. Η επιτροπή αποτελείται από...

Στις 6.000 ο μέγιστος αριθμός προσλήψεων συμβασιούχων στους δήμους

Σε 6.000 άτομα ορίστηκε ο μέγιστος αριθμός των προσλήψεων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στους δήμους, σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών.

Όπως προβλέπεη η απόφαση, οι προσλήψεις θα γίνουν....

Προτάσεις - σοκ της Χρυσής Αυγής για λαθρομετανάστες: Νάρκες και ειδικές δυνάμεις στον Έβρο

Κανένα κέντρο υποδοχής απαιτεί η Χρυσή Αυγή. Ανακοίνωση με μέτρα - σοκ κατά των λαθρομεταναστών. Ανάγκη κατάργησης της συνθήκης της Οτάβα. Διαβάστε αναλυτικά τι προτείνει η ακροδεξιά.
Με το σύνθημα "Κανένα κέντρο υποδοχής - Καμία ανοχή στην παρανομία" απαντούν οι ακροδεξιοί της Χρυσής Αυγής στα σχέδια του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για κατασκευή χώρων υποδοχής των παράνομων μεταναστών.
Με μια ανακοίνωση, η οργάνωση έφτασε στο σημείο να...

Εκλογικό επίδομα και για υπαλλήλους ΟΤΑ και Τυπογραφείου



Χορήγηση της ειδικής εκλογικής αποζημίωσης και στους υπαλλήλους των περιφερειών, δήμων και του εθνικού τυπογραφείου που αποδεδειγμένα εργάζονται για την διεξαγωγή των εκλογών αποφάσισαν οι υπουργοί Εσωτερικών και Οικονομικών Τάσος Γιαννίτσης και Φίλιππος Σαχινίδης αντίστοιχα.
Σημειώνεται ότι την συγκεκριμένη αποζημίωση λάμβαναν μόνο...

Μετάνοιες διαγραφέντων- Επιστροφές …4+3 στη ΝΔ – "Μυστήριο" με Δήμα

Με επιστολή μετανοίας προς την ηγεσία της Ν.Δ. τέσσερις από τους διαγραφέντες βουλευτές της Ν.Δ. ζητούν την επιστροφή τους στο κόμμα.

Στην επιστολή τους οι κύριοι Μαργαρίτης Τζήμας, Γιώργος Βαγιωνάς, Κώστας Παπασιώζος και Γιώργος Καρασμάνης αναφέρουν....

"Δεν τραβάει" το κίνημα του οβελία


 Δυσκολίες συναντά το εγχείρημα της απευθείας διάθεσης αμνοεριφίων στους καταναλωτές για την περίοδο του Πάσχα, καθώς λόγω του ευπαθούς χαρακτήρα των σφάγιων η διάθεσή τους στους δρόμους και τις πλατείες έχει αυξημένες απαιτήσεις συντήρησης και υγιεινής.
«
Ας μην περιμένει ο κόσμος τους κτηνοτρόφους στις πλατείες να πουλάνε ...

Το 2013 ξεκινά η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων - Δείτε τι προβλέπεται στο διάταγμα

Το Προεδρικό Διάταγμα για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και των υπηρεσιακών μονάδων, το οποίο τέθηκε από σήμερα και για μία εβδομάδα σε δημόσια διαβούλευση, καθώς μετά θα σταλεί προς έγκριση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, παρουσίασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας.
Ο υπουργός τόνισε κατηγορηματικά ότι το ΠΔ δεν έχει καμία σχέση με ενδεχόμενες απολύσεις από το δημόσιο, ενώ...

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Στη Θεσσαλονίκη παραμένει η μοίρα των Καναντέρ

Με ανακούφιση υποδέχτηκε την απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου η Χαλκιδική, ως περιοχή με μεγάλη επικινδυνότητα πυρκαγιάς το καλοκαίρι, ότι  τελικά τα Καναντέρ παραμένουν στο αεροδρόμιο της Μίκρας, με έδρα την 113 Πτέρυγα Μάχης.

Ο πρώην υπουργός Πάνος Μπεγλίτης το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε τη μετεγκατάσταση της μοίρας στην Αθήνα και τη διακοπή λειτουργίας της 113 ΠΜ, προοπτική που θα είχε ως αποτέλεσμα την ερήμωση του αεροδρομίου της Μίκρας και την εξαφάνιση των πτητικών μέσων από τη Βόρεια Ελλάδα.
Η 383 Μοίρα Ειδικών Επιχειρήσεων και Αεροπυρόσβεσης (ΜΕΕΑ) εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη....

Αυτή είναι η νέα ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ - Και οι "πράσινοι" χωρίς αφίσες και εκλογικά κέντρα

Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου. Τους ανακοίνωσε στην επίσημη πρώτη της η νέα εκπρόσωπος Τύπου, Φώφη Γεννηματα. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Αργύρης ορίστηκε σήμερα από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, οργανωτικός γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. Διευθυντής του Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ ορίστηκε ο....

Αποκαλύψεις από το Γιώργο...

Δε θα γίνει νέος Καραμανλής...

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ως γνωστόν, από την ημέρα που αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ δεν έχει... μιλήσει.

Ωστόσο, όπως λέει το περιβάλλον του, δεν...

Το ΣΔΟΕ συνέλαβε πρώην εφοριακό για κατάχρηση 422.000 ευρώ

Στη σύλληψη του πρώην εφοριακού Ι.Λ. προχώρησε το ΣΔΟΕ για κατάχρηση παράβολων.

Τον πρώην εφοριακό συνέλαβε σήμερα στο Κιλκίς Κλιμάκιο Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΔΟΕ για κατάχρηση παράβολων αξίας 422.000, πράξη που φέρεται να διέπραξε.... 

Συνελήφθη, γιατί δεν απέδωσε Φ.Π.Α

Α.Ο.Πολυγύρου - Τρίγλια

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Μ. Εβδομάδα η διάλυση της Βουλής ;

kalpiΣύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης κ. Φωτόπουλο, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τους ενημέρωσε ότι η Βουλή θα διαλυθεί την Μ. Τρίτη ή Μ. Τετάρτη, 10 ή 11 Απριλίου.
Που σημαίνει ότι οι εκλογές θα γίνουν σύμφωνα με το σύνταγμα μέσα σε 30 μέρες.
Άρα πάμε προφανώς για κάλπες στις....

Σε 85 σχολές μειώνονται φέτος οι εισακτέοι...

Λιγότεροι από 70.000 θα περάσουντην πόρτα ΑΕΙ - ΤΕΙ
Τη δραστική μείωση του αριθμού των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σχεδιάζει το υπουργείο Παιδείας.
Αν και ο τελικός αριθμός θα ανακοινωθεί λίγο πριν από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του Μαΐου, βέβαιο θεωρείται πως...

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ -VIDEO-

halkidikinews.gr
- ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ
- "ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΙ" ΟΙ ΤΑΡΑΞΙΕΣ
- ΕΣΠΑΣΑΝ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
- "ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΦΑΣΑΡΙΕΣ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΧΤΑΣ

Δεν αποφεύχθηκαν τα....


Το μεγάλο "φαγοπότι" στη Δ.Ο.Υ Σκύδρας

Σκάνδαλο-μεγατόνων μέσω του οποίου διασπαθίσθηκε ποσό που αγγίζει τα 23 εκατομμύρια ευρώ ταλανίζει τη Σκύδρα.
Από έγγραφα-ντοκουμέντα τα οποία αποκαλύπτει σήμερα η zougla.gr προκύπτει ότι η αρμόδια Δ.Ο.Υ. της περιοχής έδωσε (στο πλαίσιο της επιστροφής Φ.Π.Α.) μέσα σε μια πενταετία (2005-2009) 22.842.824 ευρώ σε....

Ο Αργύρης Λαφαζάνης για τις "ΚΟΥΦΙΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ"


Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

“Δεν μας αξίζει αυτή η ευρωπαϊκή συμπεριφορά!”

 
“Δεν μας αξίζει αυτή η ευρωπαϊκή συμπεριφορά” ξέσπασε με νόημα στις δηλώσεις του, μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης στο Σύνταγμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας.
Ο Πρόεδρος τόνισε ότι και το 1821 οι περισσότεροι Ευρωπαίοι δεν πίστευαν ότι οι “ξυπόλητοι Έλληνες” θα καταφέρουν το θαύμα. Έκανε ειδική αναφορά με νόημα στους φιλέλληνες που, εμπνευσμένοι από τα ιδανικά...

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Επιμέλεια: Νίκος Νικολάου - Αντώνης Αγγελής
Τα σημαντικότερα γεγονότα της ελληνικής επανάστασης
Γενικά για την έναρξη και την πορεία της Επανάστασης του 1821
 «Όταν αποφασίσαμε να κάμουμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε, ούτε πόσοι είμεθα, ούτε πως δεν έχουμε άρματα, ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις, ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε; «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με τα σιταροκάραβα βατσέλια». Αλλά, ως μια βροχή, έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της Ελευθερίας μας και όλοι και οι κληρικοί και....

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Απίστευτο: Το ΙΚΑ πλήρωσε 24.000 ευρώ για… αλεξίσφαιρα γιλέκα!

Απίστευτο: Το ΙΚΑ πλήρωσε 24.000 ευρώ για… αλεξίσφαιρα γιλέκα!Ερωτηματικά και εύλογες απορίες προκαλεί η είδηση ότι το ΙΚΑ ξόδεψε περίπου 24.000 ευρώ (όπως μπορείτε να δείτε και από τη δημοσίευση στη «Διαύγεια») για τη προμήθεια… αλεξίσφαιρων γιλέκων.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην προμήθεια που αναρτήθηκε με...

Η πρώτη υποψηφιότητα για το κόμμα Καμμένου στο Νομό

Γερουκης Ιωάννης 
δημ.συμβουλος Μεγ.Παναγιάς - έμπορος.
Κατέθεσε αίτηση στους "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" του Πάνου Καμμένου για να μπει στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών του νέου κόμματος στη Χαλκιδική.
cholomontas.blogspot.com

«Μα μπορώ να έρθω στην Ελλάδα;»...

Ενδεικτικό του κλίματος που έχει διαμορφωθεί στις ελληνογερμανικές σχέσεις είναι το περιεχόμενο της κατ' ιδίαν συνομιλίας που είχε η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γ.Παναγόπουλο την Πέμπτη στο Βερολίνο.
«Έχουμε διαφορετικές απόψεις, αλλα...

Επί ποδός όλη η αστυνομική δύναμη Δρακόντεια τα μέτρα για την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Ως κόρη οφθαλμού έχουν σκοπό να προστατέψουν οι αστυνομικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης το χώρο που παραδοσιακά πραγματοποιούνται οι παρελάσεις των εθνικών επετείων της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το πάθημα της 28ης Οκτωβρίου φαίνεται να...

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Αργύρης Λαφαζάνης: "Κούφιες προεκλογικές εξαγγελίες"

Θλίψη και αγανάκτηση προκαλούν λίγες μέρες πριν την προκήρυξη των εκλογών οι εξαγγελίες έργων. Η τακτική δεκαετιών, που μας οδήγησε μαζί με άλλα φαινόμενα πολιτικαντισμού στη σημερινή τραγική κατάσταση, επαναλαμβάνεται. Έργα που παρουσίασαν “κινητικότητα” (!!!), έργα που “μπορούν να χρηματοδοτηθούν” (κάποτε) δεσμεύσεις χρηματοδότησης για λογαριασμό της....

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Τετ-α-τετ Καρατζαφέρη - Ψωμιάδη


Φωτογραφία αρχείου Με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη συναντήθηκε απόψε στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. «Ανταπέδωσα ένα τραπέζι που μου έκανε πριν 15 μέρες. Μην τα κατασπαταλάμε όλα στην πολιτική σκοπιμότητα», είπε για τη συνάντηση ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο κ. Ψωμιάδης αρνήθηκε να κάνει....

Παπαδήμος για εκλογές: «Κάντε λίγο υπομονή»

Παπαδήμος για εκλογές: «Κάντε λίγο υπομονή» Με τη φράση «κάντε λίγο υπομονή» απάντησε ο Λουκάς Παπαδήμος στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν για το χρόνο των εκλογών, λίγο μετά την ορκωμοσία του Φίλιππου Σαχινίδη ως υπουργού Οικονομικών. Ο κ. Παπαδήμος είχε επίσης κατ' ιδίαν συνάντηση, διάρκειας μισής ώρας, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Σύμφωνα με το σημερινό...

Το "ναι" του Βαγιωνά άνοιξε το δρόμο για τη Ν.Δ

Την πόρτα της επιστροφής τους σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στο παρά πέντε των εκλογών, άνοιξαν οι διαγραφέντες βουλευτές και από τα δύο κόμματα που ψήφισαν «ναι» στην νέα δανειακή σύμβαση.
Η νέα δανειακή σύμβαση έγινε δεκτή με ευρύτατη πλειοψηφία αφού υπερψηφίστηκε από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Δημοκρατική Συμμαχία, ενώ ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ και Δημοκρατική Αριστερά ψήφισαν «όχι». "Όχι" ψήφισαν ακόμα οι βουλευτές της Κοινωνικής Συμφωνίας αλλά και οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Αναλυτικά....

Κλοπές σε Ουρανούπολη και Καλλικράτεια


Δικογραφίες για δύο κλέφτες, ενός Αλβανού 21 ετών και ενός Έλληνα 56 ετών, που δρούσαν στη Χαλκιδική, σχηματίσθηκαν από αστυνομικούς της Ιερισσού (για τον πρώτο) και της Νέας Καλλικράτειας (για τον δεύτερο).
Ο νεαρός Αλβανός μπήκε στο σπίτι ομοεθνή του, στην Ουρανούπολη, και αφαίρεσε το...

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Σφοδρές συμπλοκές, με 15 τραυματίες, μεταξύ κατοίκων και μεταλλωρύχων

Συγκρούσεις σώμα με σώμα ξέσπασαν ανάμεσα σε εργαζόμενους της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός και κατοίκους που αντιδρούν στη λειτουργία των μεταλλείων, στις Σκουριές Χαλκιδικής. Οι συμπλοκές φαίνεται να άρχισαν όταν ομάδες κατοίκων εμπόδισαν αρχαιολόγους και τοπογράφους να προχωρήσουν σε εργασίες οριοθέτησης του χώρου. Μεταλλωρύχοι πιάστηκαν στα χέρια με τους συγκεντρωμένους και η περιοχή μετατράπηκε σε αρένα.   
Η ένταση χτύπησε κόκκινο....

Πάνω από 15.000 τόνοι πατάτας από το Νευροκόπι πωλήθηκαν από την αρχή του κινήματος

express.gr
Περισσότερα από 15.000.000-17.000.000 κιλά πατάτας, μόνο από το λεκανοπέδιο του Νευροκοπίου, υπολογίζεται ότι έχουν πωληθεί από τη στιγμή που ξεκίνησε το «κίνημα της πατάτας» -πριν από έναν μήνα περίπου- μέχρι σήμερα, είτε απευθείας σε καταναλωτές είτε σε εμπόρους. Μάλιστα, οι παραγωγοί της περιοχής δηλώνουν ....

Η Χαλκιδική παραμένει πρώτη στις προτιμήσεις των Ρουμάνων

Σταθερά πρώτη για μία ακόμη χρονιά η Χαλκιδική στις προτιμήσεις των Ρουμάνων τουριστών σε σχέση με την Ελλάδα. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τα στοιχεία των τουριστικών γραφείων που δραστηριοποιούνται με τον ελληνικό τουρισμό, στην τουριστική έκθεσηTTR, που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι από τις 15 -18 Μαρτίου.
Πολύ μεγάλη η προσέλευση του κοινού, τεράστιο το ενδιαφέρον για την περιοχή μας και ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, καταγράφηκε και αξιοποιήθηκε κατάλληλα από τους εκπροσώπους του....

Ανακοίνωση του δήμου Πολυγύρου

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ: Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΟΝΕΑΣ

Απίστευτη κόντρα Σαχινίδη – Ροντούλη στη Βουλή

 
Ανέβηκαν οι τόνοι στην Ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται η κύρωση της νέας δανειακής σύμβασης με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη και τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Αστέριο Ροντούλη να ανταλλάσουν βαρείς χαρακτηρισμούς με αφορμή την καταγγελία του δεύτερου περί ύπαρξης «μυστικής και απόρρητης» συμφωνίας μεταξύ...

Αύριο ανακοινώνεται ο νέος «τσάρος» της Οικονομίας

Το πρόσωπο του νέου υπουργού Οικονομικών, αλλά και οι νομοθετικές εκκρεμότητες της κυβέρνησης βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Σαμαρά.
Αναφορικά με το πρόσωπο του...

Σε κυκλοφορία γραμματόσημα με θέμα το Άγιον Όρος


Μια νέα ειδική αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων με τίτλο «Αγιον Όρος Αθω - Καθολικά Ιερών Μονών ΙΙ» κυκλοφορεί από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ).

Στη σειρά παρουσιάζονται τα καθολικά των Ιερών Μονών Κουτλουμουσίου, Παντοκράτορος, Ξηροποτάμου, Ζωγράφου και Δοχειαρίου, που προσάρμοσε σε...

Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε τραυματίας από τις Σκουριές

Ένας σοβαρά τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι στη θέση «Σκουριές» του όρους Κάκκαβος.
Σύμφωνα με τις επιτροπές αγώνα κατοίκων κατά του Χρυσού, αξιοποιώντας πληροφορίες, συγκεντρώθηκε νωρίς το πρωί στο φυλάκιο...

Στο ΛΑ.Ο.Σ. ο Πέτρος Μαντούβαλος

Την προσχώρηση του Πέτρου Μαντούβαλου στο ΛΑ.Ο.Σ., ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης.
Καλωσορίζοντας τον κ. Μαντούβαλο στις τάξεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Με τον Πέτρο γνωριζόμαστε εδώ....

Ο επιβάτης έκλεψε τον ..εισπράκτορα μέσα σε λεωφορείο στον Άγιο Παύλο

Πρόκειται για έναν 56χρονο ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία
ενώ επέβαινε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στον Άγιο Παύλο έκλεψε την δερμάτινη τσάντα του εισπράκτορα που περιείχε μία συσκευή κοπής εισιτηρίων, μία συσκευή εκτύπωσης εισιτηρίων, το χρηματικό ποσό των (650) Ευρώ, διάφορα έγγραφα και...

Αποκαλυπτικά τα στοιχεία της απογραφής δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων

Αποκαλυπτικά ήταν τα αποτελέσματα της απογραφής των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων που ξεκίνησε στις 1 Φεβρουαρίου 2012 και ολοκληρώθηκε στις 16 Μαρτίου 2012. Στην παρουσίαση των στοιχείων από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, τον Υπουργό κ. Ανδρέα Λοβέρδο και..
 

Αυτή τη στιγμή γίνονται επεισόδια στις Σκουριές Μ. Παναγία.

Όπως γράφει το  http://3feeet.blogspot.com αυτή τη στιγμή γίνονται  εκτεταμένα επεισόδια ανάμεσα σε 400 μεταλλωρύχους και αντιδρώντες. 
Έχουν κάψει το φυλάκιο.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

37.000 δικαιούχοι - μαϊμού έπαιρναν προνοιακά επιδόματα

Κοντά στα 37.000 ανέρχονται τα άτομα που λάμβαναν επιδόματα για διάφορες παθήσεις και δεν πήγαν να απογραφούν ή δεν είχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα στοιχεία της σχετικής απογραφής που έδωσαν στη δημοσιότητα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος και ο υφυπουργός Υγείας Μάρκος Μπόλαρης.
Η μη προσέλευση στη διαδικασία όπως και η έλλειψη των απαραίτητων δικαιολογητικών δείχνει ότι τα άτομα αυτά παράνομα έπαιρναν το...

Ένταξη στη ΔΗΜ.ΑΡ. πέντε διεγραμμένων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Την προσχώρηση στην Δημοκρατική Αριστερά πέντε ανεξάρτητων βουλευτών, προερχόμενων από το ΠΑΣΟΚ, αναμένεται να αποφασίσει αύριο η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που θα συνεδριάσει αύριο το απόγευμα, ειδικά για το θέμα αυτό.
Πρόκειται για τους...

Οικονομική εκστρατεία με sms ξεκινά η Ν.Δ.

Οικονομική εκστρατεία εν όψει των εκλογών ξεκίνησε η Ν.Δ. καλώντας τα μέλη και τους φίλους του κόμματος που θέλουν να συμμετάσχουν να στέλνουν στον αριθμό 54080 ένα ή περισσότερα sms στα οποία θα γράφουν: Ν.Δ.

Η χρέωση για κάθε sms θα είναι...

Διακίνηση ναρκωτικών μεταξύ μαθητών σε σχολείο του Πολυγύρου!

Διακίνηση ναρκωτικών μεταξύ μαθητών (!) αποκαλύφθηκε ότι γινόταν μέσα σε ένα σχολικό συγκρότημα στην περιοχή του Πολυγύρου στην Χαλκιδική, με «βαποράκι» έναν ανήλικο η σύλληψη του οποίου οδήγησε στην εξάρθρωση τετραμελούς σπείρας!

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν από τους μαθητές του σχολείου με μικροποσότητα ινδικής κάνναβης. Εκείνος αποκάλυψε ότι είχε αγοράσει τα ....