Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Εμμένει στους χαρακτηρισμούς ο Θ. Λυμπερόπουλος


Εμμένει στους χαρακτηρισμούς ο Θ. Λυμπερόπουλος
Η επίμαχη φράση του προέδρου του ΣΑΤΑ, Θύμιου Λυμπερόπουλου με την οποία αποκαλούσε φασισταριό τον διοικητή του ΙΚΑ και απειλούσε ότι θα τον λιώσει εάν επιμείνει στην εγκύκλιο για τις ασφαλιστικές εισφορές των οδηγών ταξί από τους ιδιοκτήτες τους τις ημέρες της απεργίας, οδήγησαν τον Αντώνη Σαμαρά στην απόφαση διαγραφής του από τη ΝΔ.
Μιλώντας στο Βήμα FM, ο Θύμιος Λυμπερόπουλος επιμένει στους χαρακτηρισμούς του κατά του διοικητή του ΙΚΑ και δηλώνει ότι δεν είναι ...
υπάλληλος κανενός κόμματος.
"Σοβαρά μιλάτε να πάρω πίσω; Εγώ δεν είμαι υπάλληλος κανενός κόμματος και το ξέρουν οι πάντες. Εγώ υπερασπίζομαι στον καλύτερο δυνατό βαθμό, όχι μόνο τον κλάδο μου αλλά και την κοινωνία", ήταν τα λόγια του.
"Λυπάμαι για κάθε διαγραφή συνδικαλιστή. Θέλω να πω ότι για το συγκεκριμένο γεγονός η απόφαση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν μια υπεύθυνη και τολμηρή απόφαση", τόνισε ο διοικητής του ΙΚΑ, κ. Σπυρόπουλος.
Υποστηρίζει επίσης ότι στη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά μόλις πριν από τρία 24ωρα, ο πρόεδρος της ΝΔ του ζήτησε να μην παραιτηθεί από την κομματική του θέση.
"Εγώ είχα ζητήσει εδώ και ένα μήνα μετά από τελική συνάντηση που είχαμε με τον Σαμαρά, με παρακάλεσε με χίλιους δυο τρόπους μαζί με τον Γιάννη το Μανώλη να μην παραιτηθώ γιατί θα θιγόταν αυτός. Επιλέξανε με συναισθηματική φόρτιση, βάζοντας διλήμματα συναισθηματικά να μην προσβληθεί ο αρχηγός, ότι δεν πρέπει να παραιτηθώ", είπε ο κ. Λυμπερόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.
Δεκάδες ιδιοκτήτες ταξί που δηλώνουν ότι είναι στελέχη και ψηφοφόροι της ΝΔ προχώρησαν το πρωί σε εκδήλωση διαμαρτυρίας για τη διαγραφή του κ.Λυμπερόπουλου στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Λ.Συγγρού. Σχημάτισαν ουρές με τα αυτοκίνητά τους και ζητούσαν να συναντήσουν το διευθυντή του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστα τρείς ιδιοκτήτες ταξί δήλωσαν ότι θα παραμείνουν στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ εκ μέρους της ΔΑΚΕ μέχρι να εμφανισθεί εκεί τη Δευτέρα ο Αντώνης Σαμαράς.
Στο πλευρό του Θύμιου Λυμπερόπουλου τάχθηκε και ο γραμματέας συνδικαλιστικού της ΝΔ Γιάννης Μανώλης προειδοποιώντας ότι το κόμμα κινδυνεύει να χάσει την επαφή με την κοινωνία.
"Δεν θα σχολιάσω δηλαδή αν θα κάνει καλό ή δεν θα κάνει, αυτό θα φανεί στην πορεία. Θεωρώ όμως ότι εκείνο που πρέπει να κάνει η ΝΔ και το φωνάζω και το λέω είναι να μην φύγει από την κοινωνία, να μην φύγει από τον κόσμο που είναι στο δρόμο", επισήμανε. 
http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17533&subid=2&pubid=27977181

Δεν υπάρχουν σχόλια: