Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Τραγωδία με νεκρούς λαθρομετανάστες στην Κομοτηνή

Εννέα νεκροί, εκ των οποίων τρία παιδιά, και τέσσερις τραυματίες είναι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες στον ανατολικό κόμβο της Εγνατίας Οδού, στην Κομοτηνή.

Οι νεκροί είναι οκτώ μετανάστες από το Ιράκ και ένας Έλληνας διακινητής, ενώ υπάρχουν...
και πέντε σοβαρά τραυματισμένοι.

Συνολικά 14 άτομα είχαν συμπιεστεί για να χωρέσουν στο όχημα, μάρκας Αudi A6 και βρήκαν τραγικό θάνατο, όπως ανέφερε μιλώντας στο XanthiPress.gr, ο διοικητής του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής, Ηρακλής Χατζηνέστωρ.


Το δυστύχημα συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μετά τις 8 το πρωί όταν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 14 άτομα, ξέφυγε από την πορεία του, συγκρούστηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και σε πινακίδα της Εγνατίας Οδού, εκτινάχτηκε σε μεγάλη απόσταση και ανατράπηκε στο παράπλευρο αντιπλημμυρικό κανάλι.


Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους πέντε τραυματίες, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, αρχικά στο νοσοκομείο της Κομοτηνής και, στη συνέχεια, στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.


Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο διαχωρίστηκε στα δύο και μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδηρικών. Πιθανολογείται ότι η αιτία του δυστυχήματος μπορεί να ήταν είτε η υπερβολική ταχύτητα είτε κάποια βλάβη στο αυτοκίνητο λόγω υπέρβαρου φορτίου.

protothema.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: